18 / 05 / 2024

samsun mezarlıklar müdürlüğü yeni bina

samsun mezarlıklar müdürlüğü yeni bina

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Kıranköy Mezarlığı içindeki yeni ve modern hizmet binasında Kurban Bayramı ve sonrasında Samsunlulara hizmet vermeye devam edecek...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri takip ederek 1 milyon lira çaldılar!

İstanbul ve Tekirdağ'da banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri izleyerek yaklaşık 1 milyon TL çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

TMO ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlıklar mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında çıkan bir anlaşmazlığa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emlak İstasyonu'nun Karadeniz Bölge Müdürlüğü açıldı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun'da açtı.

Çevre ve Şehircilik Samsun Müdürlüğü'nden 591 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Samsun’da devam eden 16 projesinin toplam proje değerinin 43 milyon 35 bin 453 TL olduğu belirtildi. Bu 16 projenin 3'ü konut sektöründe yapılırken bu projelere 591 milyon TL harcandı.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 9.1 milyon liralık 9 proje!

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün devam eden 9 projesinin toplam proje tutarının 9 milyon 163 bin 539 TL olduğu bildirildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, projeleri hakkında Samsun İl Koordinasyon Kurulu’nda bir sunum yaptı.

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı!

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biridir" dedi

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

samsun mezarlıklar müdürlüğü yeni bina Haberi

samsun mezarlıklar müdürlüğü yeni bina


Geçen 11 Ekim’de Asri Mezarlık’taki yerinden Kıranköy Mezarlığı’nda yaptırılan yeni binasına taşınan Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Samsunluların mezarlıklar ile ilgili her türlü işlemini ve başvurusunu artık buradaki yerinde değerlendirecek.


Mezarlıklarla ilgili tüm işlem ve hizmetlerin bundan sonra yeni hizmet binasında verileceğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Bayram Yücel, “Asri Mezarlık’ta yine bir bekçi, kazıcı ve bir görevlimiz bulunacak ama tüm resmi ve mezarlıklarla ilgili işler için vatandaşlarımız artık buraya gelecek. Yeni binamız 2 katlı ve hemen bitişiğinde de 510 metrekarelik gasılhanemiz var. Burada çok daha modern ve iyi imkanlarla Samsunlu vatandaşlarımıza hizmet verebileceğiz. Telefonlarımız değişmedi yine Samsunlular 2331145 no’lu telefonla bize ulaşabilirler. Ayrıca tüm Türkiye’de uygulanan 188 no’lu telefondan da vatandaşlarımız cenaze hizmetleri ile ilgili merak ettikleri ya da...