01 / 05 / 2024

Samsung kullancıları kıskanmanıza gerek yok! iPhone 14’ün hayat kurtaran özelliği Samsung'a geliyor!

Samsung kullancıları kıskanmanıza gerek yok! iPhone 14’ün hayat kurtaran özelliği Samsung'a geliyor!

Teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy S23 serisine uydu bağlantısını da dahil etmek istiyor. Ayrıntılar için buraya tıklayın!



Birkaç ay önce Apple, iPhone 14 serisinde devrim niteliğinde bir özellik yayınladı. Yeni model ile acil çağrı fonksiyonu neredeyse evrensel hale geldi. Görünüşe göre Samsung, Galaxy S23 serisine benzer bir özellik sunmaya hazırlanıyor.Samsung'un yeni seriye bir uydu iletişim sistemi eklemek için Iridium ile çalıştığı bildiriliyor. Iridium, alçak dünya yörüngesindeki 66 uydu aracılığıyla ses ve veri iletişim hizmetleri sağlıyor. Samsung'un bu özelliği telefonlarına getirmek için iki yıldır şirketle çalıştığı ortaya çıktı.

Buna karşılık Apple, iPhone 14'e uydu bağlantısı sağlamak için Global Star ile işbirliği yaptı ve Huawei, Mate 50 Pro serisine benzer yetenekler getirmek için Beidou uydularını kullanıyor. Yeni bir rapor, Samsung'un düşük çözünürlüklü mesajlar ve görüntüler paylaşmaya hazırlandığını iddia ediyor. Uydu bağlantısının doğası gereği, cihazlar sesli aramalar ve yüksek hızlı veri iletimi için büyük antenler gerektirir. Bu nedenle, bu özelliklerin yakın zamanda cep telefonlarına gelmeyeceğini unutmayın. Bu özelliğin ne kadar yaygın olarak kullanılacağı da belli değil. 

A101'den iPhone 14'e indirim! Stoklar tükenmeden, acele edin! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...iPhone 14 Acil SOS araması

Apple, uydu üzerinden iPhone 14'teki Acil SOS özelliğinin geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki müşterilerin kullanımına sunulacağını ve diğer ülkelerde de önümüzdeki ayın sonuna kadar etkinleştirileceğini duyurdu.  

iPhone 14 uydu araması aktif edildi

Hizmet ilk iki yıl ücretsiz, ancak Apple bundan sonra ne olacağını açıklamadı. Kullanıcıların nasıl çalıştığını anlamalarına yardımcı olmak için Apple, kullanıcıların acil servisleri aramadan özelliği ve arayüzünü deneyimlemelerine olanak tanıyan bir demo modu oluşturdu.

Oppo'nun en yeni telefonu Reno 9 serisi karışınızda! 25 Kasım 2022 fiyat listesi...
279 TL`lik oyun bedava oldu!
Hepsiburada'dan Oppo A16'ya indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geri Dön