29 / 04 / 2024

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Ucuz ve iyi bir performans sunan Galaxy A54, Samsung'un A54 5G'si Pixel 6A ile tam olarak boy ölçüşemiyor. Ayrıca Galaxy A54 Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, piyasadaki en güçlü özelliklerden bazılarını ve güçlü kameraları bir araya getiriyor.



Galaxy A54, 6,4 inçlik bir ekrana, günlük ihtiyaçlar için (hafif oyunlar dahil) yeterli güç sunan sekiz çekirdekli bir işlemciye ve anlık fotoğraflarınızın üstesinden gelmek için iyi bir iş çıkaran bir kameraya sahiptir. Tasarımını bile beğendim, özellikle incelediğim limon yeşili versiyonunu. 128 GB'lık depolama alanı çoğu kişi için kafi olacaktır ve daha fazla alana gereksinim duyanlar bunu 1 TB'a kadar microSD kartlarla genişletebilir. 

Samsung un ucuz telefonu Galaxy A54 ün google rekabeti büyüyor

Makul fiyat etiketi göz önüne alındığında çok şey var, ancak ne yazık ki yayınlama noktasında olmasa da, bu incelemeyi yazarken Best Buy ve Amazon'da görülen 375 $' lık fiyatlarla genellikle daha da ucuza satılıyor. Bu potansiyel avantaja rağmen, Google'ın uygun ücreetli telefonları önemli alanlarda, özellikle de kamerada Samsung'u gölgede bırakıyor. 

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor


Geri Dön