13 / 05 / 2024

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı depremzede kadınlar için harekete geçti. Üretici kadınlara 300 bin lira hibe desteği verilecek. 



 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

''DEPREMZEDE KADINLARA ALIM GARANTİSİ VERİYORUZ''

Hatay'da depremlerden dolayı büyük hasar gören sanayi sitelerinde inceleme yaparak açıklamada bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, söz konusu çağrı ile konteyner ve çadır kentlerde yaşayan kadınların ürettikleri ürünlere alım garantisi verdiklerini söyledi. Varank konuşmasında şunları kaydetti;  "Onların da üretime katılabilmesi için Avrupa Birliği ve Dünya Bankası ile yürüttüğümüz SEECO Projesi var. Depremzede kardeşlerimizin buralarda ürettikleri bütün ürünlere alım garantisi veriyoruz. Bu sayede depremzede vatandaşlarımız çalışıp para kazanabilecek. Biz bu planı da devreye soktuk. Konteyner kentlerde, çadır kentlerde yaptıkları hem üretimlerine destek veririz hem de ürünlerini satın alırız." dedi.

Söz konusu afetzedelerin istihdamına ilişkin katılım için son başvuru 24 Nisan olarak belirlendi. 

Vestel KCMI 98142 WIFI 9 Kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Aile Bakanlığı'ndan Mart 2023 destek müjdesi! Hesaplara 1.648 TL ve 3.708 TL para tek tek yatıyor! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön