29 / 04 / 2024

Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım!

Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım adresi ve telefon numarası bilgisi şöyle: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe - İstanbul / Telefon numarası: 0216 311 88 00



250 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen  Evre Gedizler  projesi İstanbul Sancaktepe'de konumlandırılıyor. Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım bilgisinin detaylarından önce projeden bahsedelim.


Gedizler Yapı girişimi ile yükselen Evre Gedizler Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


2015 yılı içerisinde teslimleri gerçekleşecek olan Evre Gedizler projesinde satışlar devam ediyor. Sancaktepe Evre Gedizler fiyat listesi kapsamında daireler 134 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


408 adet konuttan meydana gelen Evre Gedizler Konutları 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sancaktepe Evre Gedizer projesinde dairelerin alanları 59 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Evre Gedizler projesinde kafeler, vitamin bar, çocuk havuzu, oyun alanları, fitness center ve tenis kortları gibi bir çok imkan mevcut.


Evre Gedizler Sancaktepe Konutları nerede?

Evre Gedizler projesi adres:  Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe - İstanbul


Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım krokisi:

 Sancaktepe Evre Gedizler ulaşım!



Evre Gedizler projesinin havadan son görüntüleri için tıklayınız...


Evre Gedizler Sancaktepe iletişim

Telefon: (0216) 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön