29 / 04 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!

Firma: Ortadoğu Grup

Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. Resmi satışları 10 Şubat'ta başlayacak olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor



İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul projesi  Ortadoğu Grup  imzasıyla inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip olan Resim İstanbul projesi 300 milyon TL yarıtım değeriyle yükseliyor. Resim İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi.


28 blok halinde inşa edilen Resim İstanbul Sancaktepe projesi 3 etaptan meydana geliyor. 259 bin 642 metrekare inşaat alanına sahip olan projede resmi satışlar 10 Şubat'ta başlıyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!


Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede sorusunun cevabı Sancaktepe Ortadağ Mahallesi'nde E-5 ve E-6 ana arter yollarının arasında, Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde olarak yanıtlanıyor.


Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!


Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!


Resim İstanbul projesinde  fitness center, açık kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, kapalı basketbol sahası, kapalı çocuk oyun alanı, tenis kortu, squash salonu, bisiklet ve yürüyü yolları, dinlenme locaları, faaliyet odaları, çocuk oyun parkları, yapay gölet, açık hava etkinlik alanı, davet salonu, cep sineması ve kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor.


Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


Geri Dön