03 / 05 / 2024

Sancaktepe'nin ruhsat sorunu çözüldü mü?

Sancaktepe'nin ruhsat sorunu çözüldü mü?

Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü...




İstanbul'un yıldızı en çok parlayan ilçelerinden biri olan Sancaktepe'de konut fiyatları her geçen gün artıyor. Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü.


2008'de alınan ruhsatlar iptal mi olacak?

Sancaktepe Belediyesi yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Sancaktepe'de şu an sadece 2008 yılı içerisinde alınan ruhsatlarda sıkıntı yaşanıyor, yaşanan sıkıntının İSKİ'den kaynaklandığını belirten yetkililer 2008 yılında alınan ruhsatların iptal olma durumunun olduğunu söyledi.


Sancaktepe'nin değeri her geçen gün artıyor

Planlama aşamasında olan projelerin hayata geçmesi ile birlikte; Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye ilçelerinde bulunan gayrimenkullerde rayiç bedel ortalamalarının İstanbul ortalamalarının çok üzerinde seyretmesi bekleniyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön