18 / 05 / 2024

Sancaktepe iski ruhsat sorunu

Sancaktepe iski ruhsat sorunu

Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü...

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Sancaktepe Konut Projesi'nin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek "Sancaktepe Konut Projesi"nin yapı ruhsatının alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İSKİ'den Sancaktepe ve Silivri'ye 2 yeni hizmet binası!

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak.

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesinde son durum!

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesi için belediyeye ruhsat başvurusu yapıldı. Ruhsat için onay bekleniyor. Ruhsat çıktıktan sonra projeyi hangi yüklenici firmanın yapacağı netleşmesi için ihale yapılacak.

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesinde ruhsat bekleniyor!

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesi için ruhsat bekleniyor. 1.037 konut olarak planlanan projede ticari alanlar ve sosyal tesis olacak. Proje 150 milyon TL'ye mal olacak.

Sancaktepe'nin ruhsat sorunu çözüldü mü?

Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü...

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Sancaktepe'de 6 ayda 620 inşaat ruhsatı verildi!

Yerinde dönüşümle beş yılda altmış bin konut ve üç bin ticari alanın yeniden inşa edildiği Sancaktepe ilçesi kırılması güç bir rekora imza attı.

Sarı Evler ruhsat iptali son durum!

Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda yer alan Sarı Evler ruhsat iptali son durum itibariyle çözüldü. İskanın alındığı Sarı Evler Sancaktepe projesinde satışa çıkan son etabın fiyatı 294 bin TL'den başlıyor

216 Sancaktepe'de kat mülkiyet tapuları verildi! 205 bin liraya!

208 dairenin bulunduğu 216 Sancaktepe Konutları’nda iskan ruhsatı alındı. Daire sakinlerine kat mülkiyet tapuları verilmeye başlandı. 216 Sancaktepe Konutları, Sancaktepe’de kat mülkiyeti tapusuna sahip ilk nitelikli proje olma özelliğini taşıyor...

Sancaktepe'deki İSKİ kazısında toprak kaydı, 2 işçi toprak altında kaldı!

Sancaktepe'de, İSKİ'nin yaptığı alt yapı çalışması sırasında açılan çukurda çalışan 2 işçi, kayan toprağın altında aldı.

Fatih Çiftçi: 191 binadan birinin ruhsatı benden!

7.2'nin en büyük kayba yol açtığı Erciş'te yıkılan binalara ruhsat vermekle suçlanan eski başkan Çiftçi, '191 bina yıkıldı. Sadece bir tanesinin ruhsatı bana ait. 5-6 katlı binalara izin vermedim' dedi

Sancaktepe iski ruhsat sorunu Haberi

Sancaktepe iski ruhsat sorunu


İstanbul'un yıldızı en çok parlayan ilçelerinden biri olan Sancaktepe'de konut fiyatları her geçen gün artıyor. Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü.


2008'de alınan ruhsatlar iptal mi olacak?

Sancaktepe Belediyesi yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Sancaktepe'de şu an sadece 2008 yılı içerisinde alınan ruhsatlarda sıkıntı yaşanıyor, yaşanan sıkıntının İSKİ'den kaynaklandığını belirten yetkililer 2008 yılında alınan ruhsatların iptal olma durumunun olduğunu söyledi.


Sancaktepe'nin değeri her geçen gün artıyor

Planlama aşamasında olan projelerin hayata geçmesi ile birlikte; Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye ilçelerinde bulunan gayrimenkullerde rayiç bedel ortalamalarının İstanbul ortalamalarının çok üzerinde seyretmesi bekleniyor.



Ceren...