05 / 07 / 2024

Sandalyeci, Acıbademdeki dev showroomunu açtı

Sandalyeci, Acıbademdeki dev showroomunu açtı

İzmir’de 2002 yılından beri 7.000 m2’lik üretim tesisiyle faaliyetini sürdüren Sandalyeci A.Ş., hızlı büyüme sürecine girdi. İstanbul Florya’dan sonra şimdi de Acıbadem’de dev showroomunu hizmete a&cce



Sandalyeci A.Ş.’nin 1000 m2’lik bir alan üzerinde faaliyete geçen Acıbadem showroomunda, 520 adet değişik ürün çeşidi bulunmaktadır. Sandalyeci A.Ş., ithal ürünlerinin dışında bulunan mevcut ürün adedinin tamamının hem tasarım hem de üretimini kendisi gerçekleştiriyor.

Ürün grupları arasında ahşap sandalyeler, bar sandalyeleri, ahşap masa ve kanepe, oturma grupları ve koltuk çeşitleri bulunuyor. Ayrıca metal, alüminyum sandalyeler, ofis sandalyeleri ve rattan takımlar olmak üzere birçok ürün çeşidi yer almaktadır.

Her katında ayrı bir konseptin yer aldığı beş katlı dev showroomda, ev ve ofis dekorasyonuyla ilgili a’dan z’ye her şeyi bulabilmek mümkün. Bunun dışında profesyoneller için mimari çizimlerin teknik detaylarının oluşturulduğu özel bir bölüm de mevcut.

Sağlamlık, hızlı üretim, zamanında teslimat ve hizmet kalitesiyle diğer markalardan farklılığını ortaya koyan Sandalyeci A.Ş. , sektöründe öncü firma olma yolunda hızla ilerliyor.

Bugün Türkiye’deki birçok tanınmış restoran, kafe, hava yolları, fuar merkezleri, tatil köyü, otel ve konferans salonları “Sandalyeci” markasını tercih ediyor. Aynı zamanda perakende piyasasında oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Sandalyeci, ihracata da önem veriyor. Almanya, Rusya, İzlanda, Gürcistan, Ukrayna, Suudi Arabistan, İsrail ve Yunanistan’a yapılan ihracat, Sandalyeci A.Ş. ‘nin toplam cirosunun yüzde 20’sini (3 milyon YTL) oluşturuyor. İhracat yaptığı ülkeler arasında yer alan Gürcistan ve Ukrayna ‘dan gelen yoğun talep üzerine her iki ülkede de geçtiğimiz yıl Sandalyeci A.Ş. mağazaları hizmete girdi.

Sandalyeci A.Ş.,  Gürcistan’daki mağazası ve geçtiğimiz yıl Ukrayna’da açtığı showroomu ile Türkiye’deki başarısını yurt dışında da kanıtlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin tanınmış otel restoran, fuar ve kongre merkezleri arasında yer alan: Beyti Restoran, Kaşı Beyaz Restoran, Uludağ Et Lokantası, Tike, Hacı Bozan Oğulları, Develi Restoran, TJK Veli Efendi Hipodromu, Macig Life Otelleri, Bodrum Prenses Delux Resort&Spa, Take Of Restoran (Frankfurt Airport), Mövenpick Hotels, Sheraton Çeşme, Tepe Kule Kongre ve Sergi Kongre Merkezleri Restoranı-İzmir, CNR Uluslar arası Fuar Merkezi, Pierry Loti- Marmaris, Kokpit Cafe- Adnan Menderes Airport, Sabiha Gökçen Airport, Palmiye Cafe-Adnan Menderes Airport…gibi gözde mekanlarda  Sandalyeci A.Ş. ürünleri kullanılıyor.

 


Geri Dön