30 / 04 / 2024

Sandalyeci A.Ş.'den organizasyonlarınız için zengin seçenekler!

Sandalyeci A.Ş.'den organizasyonlarınız için zengin seçenekler!

Sandalyeci A.Ş, iç ve dış mekanlarda düzenlenecek organizasyonlarınız için banket ekipmanlarında da fark yaratıyor



Fonksiyonel ve çarpıcı modelleriyle dekorasyonun uzmanı Sandalyeci A.Ş.taşıması kolay, kurulumu basit, sağlamlıkta lider banket ekipmanları ile iç ve dış mekanlarda yapılacak her türlü organizasyon için zengin seçenekler sunuyor.

Sandalyeci A.Ş'nin ürettiği banket ekipmanları, basit kurulumu, sağlamlığı ve kolay taşınabilme özellikleriyle ihtiyacınıza yanıt veriyor.  

Katlanırken tabla kalınlığı içindeki yuvalarına gömülerek maksimum 5 cm. derinliğe sahip olan her ürün, stoklamada önemli bir avantaj sağlıyor.

Sandalyeci banket ekipmanları stoklamada sağladığı kolaylığın yanısıra hafiflikte de lider olduğunu kanıtlıyor: 180x45 cm. standart bir masa 32 kg iken, 186x46 cm XL masa sadece 14 kg olarak üretiliyor. 180cm standart yuvarlak bir masa 59 kg iken, 180cm XL yuvarlak masa ise sadece 26 kg. ağırlığında...

Şık ve dekoratif özellikleriyle göz dolduran Sandalyeci banket ekipmanları, polietilen ve metal profil yapısıyla sağlamlıkta da benzersiz... Sandalyeci'nin ürettiği UV dayanımına sahip 14 kg XL masa, 315 kg yük taşıyor ve hiçbir bakım gerektirmeden yıllarca kullanılabiliyor.

Kolay kilit sistemi ile farklı kompozisyonlara rahatlıkla uygulanabilen modüler üniteler, iç ve dış mekanlarda yapılacak her türlü organizasyonlarınız için Sandalyeci mağazalarında sizleri bekliyor.

www.sandalyeci.net 



Geri Dön