06 / 05 / 2024

Sandvik, 150.yılını İsveç Başkonsolosluğu’nda kutladı!

 Sandvik, 150.yılını İsveç Başkonsolosluğu’nda kutladı!

Sandvik 150. Kuruluş yıldönümünü ve Türkiye’de kuruluşunun 46. Yılını İsveç Başkonsolosluğu’nda düzenlenen resepsiyon ile kutladı




Sandvik özellikle demir çelik ve inşaat sektöründe ürünleriyle biliniyor. Dünyada 150, Türkiye’de 46. Yılını kutluyor Sandvik’in faaliyet gösterdiği 130 ülkede gerçekleştirdiği kutlamaların Türkiye ayağı Sandvik CEO’su Olof Faxander ve Sandvik Türkiye Ülke Müdürü İlknur Anadol Kamper’in evsahipliğinde İsveç Başkonsolosluğu’nda yapıldı.


Türkiye’de 1966 yılından beri hizmet veren Sandvik Türkiye madencilik, inşaat, tezgâh çözümleri ve demir çelik gibi sektörlere sağladığı hizmet ve ileri teknolojili ürünlerle pazar payını her geçen yıl daha da arttırıyor.


Sandvik Türkiye Ülke Müdürü İlknur Anadol Kamper, Sandvik’in 150. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Dünya’da 150, Türkiye’de kesintisiz 46 yıldır hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışan böyle büyük ve köklü bir kurumun bir parçası olmanın onurunu taşıyoruz. Sandvik Türkiye olarak önümüzdeki yıllarda daha da hızlı büyümeyi ve Sandvik’in özellikle Ortadoğu, Kafkasya ve Türkî Cumhuriyetlerdeki çalışmaları için Türkiye’yi bir köprü ve üs haline getirmeyi hedefliyoruz. Deneyimimiz ve sahip olduğumuz nitelikli işgücümüzle bu hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.”diye konuştu.



Geri Dön