29 / 04 / 2024

şžanlıurfa, 650 yataklı dev bir tesise kavuşuyor!

şžanlıurfa, 650 yataklı dev bir tesise kavuşuyor!

2007 yılında Dedeman"ın bölgedeki ilk 5 yıldızlı otelini açmasıyla uluslararası birçok zincirin ismini vermek için fırsat aradığı şžanlıurfa, 650 yataklı dev bir tesise kavuşuyor



2007 yılında Dedeman"ın bölgedeki ilk 5 yıldızlı otelini açmasıyla uluslararası birçok zincirin ismini vermek için fırsat aradığı şžanlıurfa, 650 yataklı dev bir tesise kavuşuyor. AK Parti şžanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol"un onursal başkanı olduğu İzol İnşaat, 650 odayla şžanlıurfa"nın en büyük konaklama tesisi olacak oteli işletmesi için uluslararası otel zincir devi Sheraton ile anlaşmaya varmak üzere.

Habertürk'e konuşan Zülfikar İzol, mayıs ayında faaliyete geçecek otelin işletmesi için birçok ünlü zincirle görüşmeler yürüttüklerini belirterek œSheraton ile sona çok yaklaştık dedi.

SPA DA YER ALACAK

İzol şu anda yapım halinde olan, bittiğinde şžanlıurfa"nın en büyüğü olacak 650 yataklı otelde aynı anda 5 sıra gecesi yapılabileceğini kaydetti. İzol œOtelin en dikkat çekici özelliklerinden birisi bölge musikisine sahip çıkmak için ünlü sıra gecelerimiz için otelin altında yaptırdığımız 5 büyük salon olacak. Otelde aynı anda 5 sıra gecesi yapılabilecek diye konuştu. İzol, sıra gecesi salonlarının yanı sıra otelde bölgeye gelen Suriye, Ürdün, İran ve Iraklı turistleri düşünerek bin 800 metrekarelik SPA"nın da faaliyette olacağını ifade etti.
Habertürk


Geri Dön