01 / 05 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol çalışmaları hızlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol çalışmaları hızlandı!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Akşemsettin Mahallesi’ndeki yol açma çalışmalarında sona gelindi.



Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akşemsettin Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına hız verildi.


Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Akşemsettin Mahallesi’ndeki yol açma çalışmalarında sona gelindi. Bölgeden çıkarılan 2 bin kamyon hafriyat ise Evren Sanayi sitesindeki boş alanların doldurulmasında kullanılıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile birlikte sabah erken saatlerde çalışmanın yapıldığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Akşemsettin İlk ve Ortaokuluna bağlantı yol olarak kullanılması planlanan kazı çalışmalarında sona gelindi. Mahalleye düzenlediği rutin geziler esnasında Mahalle Muhtarı ve vatandaşların bu sorunu dile getirmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat veren Başkan Ekinci, çalışmaların kısa süre içerisinde sona gelinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim öğretim yılının yeni sezonu öncesi, yolu olmayan okul için yapılan bu çalışma mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.


"VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ HIZLI BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYORUZ’’

Fen İşleri ekipleri ve iş makinelerinin alandaki çalışmalarını yerinde denetleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Vatandaşlarımızın taleplerini en hızlı şekilde yerine getirmek için görevimizin başındayız. Hızlı bir şekilde sorunların üstüne gidip çözümü noktasında atacağımız adımlarla vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak istiyoruz’’ dedi.


"2000 KAMYON HAFRİYAT ÇIKARILDI’’

Vatandaşlardan gelen talep ve isteklerin hızlı bir şekilde yerine getirileceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Zaman zaman mahalle ziyaretlerimiz oluyor, burada mahalle muhtarlarından mahalleli adına bazı talepleri oluyor. Bugün de Akşemsettin Okulu önünde 2 yıldan bu yana görmüş olduğunuz gibi biriken bir hafriyat vardı. Oluşan bu hafriyattan dolayı burada bu okula giriş yapılamıyordu ve vatandaşlarımızdan gelen bu talep üzerine biriken 2 bin kamyon hafriyat buradan temizlendi ve burada hem okulun yolu açılmış oldu hem de Huzur Sokağı ve Caddesine bir yol açılmış oldu. Ayrıca ŞUSKİ içinde bir altyapı olarak zemin hazırlanmış oldu ve burada okullar açılmadan öğrencilerimiz okullarına gidip gelirken sağlıklı bir yola kavuşmuş oldular’’ İfadelerini kullandı.


Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi:

’’Burada olsun yada başka yerde olsun vatandaşlarımızın daha rahat yaşamaları için bizlere iletmiş olduğu ve belediyemize iletmiş oldukları bu talepleri de Fen İşlerimiz ile birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Akşemsettin Mahallesindeyiz. Burada daha önce açmak zorunda kalmış olduğumuz yollarımız var ve bir şekilde bu yolların mahalleye giriş çıkışları için tüm çalışmalar yapılıyor ve şu ana kadar bazı nedenlerden dolayı yapılmamış idi ama burada asıl olan insanlarımızın taleplerinin yerine getirilmiş olmasıdır. Vatandaşlarımızın bu haklı taleplerinin de yerine getirilmesi için hızlı ve seri bir şekilde çalışmalarımızı yapmak zorundayız. Burada Muhtarımız ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları gezip yerinde incelemiş olduk.’’


Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler de, çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Muhtar Eskiler, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyorum, şimdiye kadar kendisi ve ekibine iletmiş olduğumuz bütün talepleri teker teker yerine getirmiş oldu. Bilindiği gibi Akşemsettin Mahallesi gecekondu mahallesi olduğundan sorunlarımız çoktur. Sayın Başkan ve ekibinin yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı mahalleli adına kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.


Milliyet


Geri Dön