29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Piazza AVM 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı!

Şanlıurfa Piazza AVM 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı!

10 Ekim 2013 tarihinde kapılarını açan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi her ay bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı da sunuyor.



10 Ekim 2013 tarihinde kapılarını açan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi her ay bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı da sunuyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Samsun ve Kahramanmaraş'tan sonra Piazza markalı alışveriş merkezlerinin üçüncüsü olarak açılan Şanlıurfa Piazza, Şanlıurfalıların buluşma ve eğlenme noktası haline geldi ve sunduğu eşsiz sineması, buz pateni pisti, bowling salonu ve mağaza karması ile kentin vazgeçilmez uğrak yeri olmayı başardı. 


1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı 

Türkiye'nin 7 bölgesinde yer alan 8 alışveriş merkezi ayda l'er milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı. Şanlıurfa'daki ziyaretçi sayısının da tahminlerin çok üstünde olması Rönesans Gayrimenkul için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi seçkin markaların yer aldığı 152 adet mağazası ve her zaman kazandıran fırsatlarıyla da renkli dünyalara kapılarını açıyor. Piazza ile birlikte birçok marka Şanlıurfa'ya ilk kez geldi. Bunlar arasında Media Markt, 5M Migros, Cinemaximum, Mango, W Collection, Vakko Butik, Derimod, Deichmann, Mado ve KFC gibi ulusal ve uluslararası boyutta en çok tercih edilen markalar yer alıyor. 

Kentin dokusuna uygun göz alıcı mimarisinin yanı sıra görsel bir şölen sunan bir de terası bulunan Şanlıurfa Piazza, eş, dost ve ailelerin kahve sohbetleri ve nezih bir ortamda yemek keyiflerine ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler, iast food katında ya da terasta dünya mutfaklarından örnekleri tatma imkânı buluyor. Çocuklar ise kendilerine özel hizmet veren Çocuk Kulübu'nde en güzel çocukluk anılarını yaşarken, eğitici faaliyetlerle eğlenerek öğreniyorlar. 


2 bin kişiye istihdam sağlandı 

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi sadece Şanlıurfa'da, AVM içerisindeki mağazalarla birlikte 2 bin kişiye istihdam sağlıyor. Çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sık sık sanatsal etkinliklerin de gerçekleştirildiği Piazza'da, ziyaretçiler sadece alışveriş değil; yaşamlarına yeni ve nitelikli şeyler katmak imkanına da kavuştu. 


Milliyet Turizm 


Geri Dön