08 / 05 / 2024

Şanlıurfa Viranşehir'de 3 köye 3 yeni okul yapılacak!

Şanlıurfa Viranşehir'de 3 köye 3 yeni okul yapılacak!

Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı....




Şanlıurfa Viranşehir'de 3 ayrı köye yapılacak 3 yeni okulun ihalesi gerçekleştirildi. 


Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı. Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 3 köy okulunun inşaatı için yapılan ihaleye 2 firma katıldı. Basına açık yapılan ihale 2 milyon 850 bin TL bedelle ihale edildi. İhale ile ilgili bilgi veren Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, yeni yapılacak okulların ilçe eğitimine katkı vereceği kaydetti. 


Kaymakam Kotan, "Son iki yıl içinde onlarca okulun ihalesini yaptık. Şu an ilçe merkezi ve köylerde inşaatını devam eden okullarımız faaliyete geçtiğinde ilçe eğitiminin kalitesi yükselecektir. Şu an kalabalık olan sınıflardaki öğrenci sayısı inşaat halindeki okulların bitmesi ile ülke standartlarına yaklaşacaktır. Ben bu okulların ilçemize ve vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.İhale ile ilgili resmi sürecin tamamlanmasının ardından okul yapımına başlanılması hedefleniyor. 


Adana İlk Haber


Geri Dön