19 / 05 / 2024

viranşehirde 3 köye 3 yeni okul

viranşehirde 3 köye 3 yeni okul

Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı....

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

Konut satışında yabancının payı yüzde 3,7’ye ulaştı!

Vatandaşlık hakkı için gerekli limitin 1 milyon dolardan 250 bin dolara indirilmesinin ilk yılında satılan konut sayısı 37 bin adete yaklaşırken, konut satışlarında yabancının payı yüzde 1,3’ten 3,7'ye yükseldi...

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

3. Köprü'ye ÇED muafiyeti tanınmasına ilişkin karar verildi!

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu (DİDDK), İstanbul boğazına yapılan 3. Köprü'ye Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) muafiyeti tanınmasına ilişkin tartışmalara son noktayı koydu.

3. Köprü inşaatında 300 bin TL'lik malzeme çalındı!

3. köprü inşaatının şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı... Hırsız, 300 bin TL değerindeki elektronik malzemeleri 600 TL'ye hurdacıya sattı...

Akçansa'dan 3.köprüye özel çimento!

İstanbul’a inşa edilen 3. köprünün betonu için asırlarca dayanacak özel bir çimento üretildi. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, “Avrupa’nın en büyük yapılarından biri olan 3. köprünün betonunu özel bir çimentodan ürettik." dedi..

Avrupa Hazır Beton Birliği, 3. köprü inşaatını ziyaret etti!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) Yönetim Kurulu Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantı vesilesi ile Türkiye’ye gelen ERMCO Yöneticileri ile birlikte Türkiye Hazır Beton Birliği yöneticileri, 3. Köprü şantiyesini de ziyaret.

3. Köprü'ye ilk tabliye yerleştirildi!

3. Köprü'de tarihi gün. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan açıklama yaptı. 3. Köprü'nün inşaatında kule yüksekliği 305 metreye yükseldi, ilk tabliye Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılımıyla yerleştirildi.

3. köprünün betorname işlemi tamamlandı!

Yapımı hızla devam eden 3. köprüde kulelerin betonarme işlemi biterken, köprüye atılacak tabliyeler için inşaata yüzen vinç getirildi. Haydarpaşa Limanı’nda bekletilen tabliyeler ise ilk kez görüntülendi.

Yücel Çelikbilek'ten 3. Köprü'ye ziyaret!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Çelikbilek, 3. Köprü'nün üzerinden raylı sistem geçen tek katlı asma köprü olarak dünyada ilk olduğunu vurguladı.

3. köprü ve kanal, Riva’yı uçuracak!

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal hayat yaşamak isteyenlerin tercihi. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

viranşehirde 3 köye 3 yeni okul Haberi

viranşehirde 3 köye 3 yeni okul


Şanlıurfa Viranşehir'de 3 ayrı köye yapılacak 3 yeni okulun ihalesi gerçekleştirildi. 


Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı. Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 3 köy okulunun inşaatı için yapılan ihaleye 2 firma katıldı. Basına açık yapılan ihale 2 milyon 850 bin TL bedelle ihale edildi. İhale ile ilgili bilgi veren Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, yeni yapılacak okulların ilçe eğitimine katkı vereceği kaydetti. 


Kaymakam Kotan, "Son iki yıl içinde onlarca okulun ihalesini yaptık. Şu an ilçe merkezi ve köylerde inşaatını devam eden okullarımız faaliyete geçtiğinde ilçe eğitiminin kalitesi yükselecektir. Şu an kalabalık olan sınıflardaki öğrenci sayısı inşaat halindeki okulların bitmesi ile...