19 / 05 / 2024

viranşehir köylerine yeni yapılacak okullar

viranşehir köylerine yeni yapılacak okullar

Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı....

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

Şanlıurfa Viranşehir'e yeni cami inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 

Şanlıurfa Viranşehir'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Karakuzu mahallesinde yer alan gayrimenkul 6 milyon 977 bin 124 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 30 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

viranşehir köylerine yeni yapılacak okullar Haberi

viranşehir köylerine yeni yapılacak okullar


Şanlıurfa Viranşehir'de 3 ayrı köye yapılacak 3 yeni okulun ihalesi gerçekleştirildi. 


Viranşehir'de Gömüllü Köyü'ne 12 derslik 4 lojman, Tekneli Köyü'ne 12 derslik 4 lojman ve Kap Köyü'ne 2 derslik 1 lojman yapım işinin ihalesi Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı. Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 3 köy okulunun inşaatı için yapılan ihaleye 2 firma katıldı. Basına açık yapılan ihale 2 milyon 850 bin TL bedelle ihale edildi. İhale ile ilgili bilgi veren Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, yeni yapılacak okulların ilçe eğitimine katkı vereceği kaydetti. 


Kaymakam Kotan, "Son iki yıl içinde onlarca okulun ihalesini yaptık. Şu an ilçe merkezi ve köylerde inşaatını devam eden okullarımız faaliyete geçtiğinde ilçe eğitiminin kalitesi yükselecektir. Şu an kalabalık olan sınıflardaki öğrenci sayısı inşaat halindeki okulların bitmesi ile...