27 / 04 / 2024

Şapka çıkarılacak destek! Afetzedelere yardım için 10 bin çalışanının hesaplarına 10’ar bin TL yatırdı!

Şapka çıkarılacak destek! Afetzedelere yardım için 10 bin çalışanının hesaplarına 10’ar bin TL yatırdı!

Türkiye’nin kayıpları her geçen saat daha da artarken, acının alabildiğine yaşandığı bugünlerde gelen destek ve yardımlaşma haberleri de yürekleri ısıtıyor. İşte bu güzel haberlerden biri de bugün geldi. Türkiye’nin önemli şirketlerinden biri daha deprem bölgesindeki afetzedelere yardım edebilmek am



Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin üzerinden geçen 5 günde can kaybı artıyor. Ancak ilk şokun atlatılmasının üzerinden geçen bu zaman içerisinde gelen güzel haberler, Türk insanının yardımlaşma duygusunun ne denli güçlü olduğunu gözler önüne seriyor. Türkiye’nin dört bir yanından yapılan kan bağışı başta olmak üzere, ayni ve nakdi yardımlar çığ gibi büyüyor.

 Şapka çıkarılacak destek! Afetzedelere yardım için 10 bin çalışanının hesaplarına 10’ar bin TL yatırdı!

İşte bu haberlerden biri de Türkiye’nin önemli holdinglerinden birinden geldi. 10 bine yakın çalışanı bulunan Erdemoğlu Holding, depremzedelere destek için çalışanların hesaplerine 10 biner lira bağış parası transfer ettiğini duyurdu.

Borsa İstanbul’un da hisseleri en çok takip şirketlerinden, Erdemoğlu Holding bünyesindeki Sasa, depremzedelere destek olunabilmesi amacıyla, çalışanlarının hesaplarına 10 bin TL 'bağış' parası transfer ediyor.

Deprem felaketi nedeniyle kapkara günler yaşayan Türkiye, büyük felaketin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor. Herkes elinden ne gelirse yapmaya çalışırken, iş dünyası da bu büyük acı karşısında tek yürek oldu. Afet bölgesindeki depremzedelere nakdi ve ayni destekler tüm hızıyla devam ederken, Erdemoğlu Holding’den de ses getirecek  bir yardımlaşma hamlesi geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön