29 / 04 / 2024

Sapphire'ın mutfakları SCIC olacak

Sapphire'ın mutfakları SCIC olacak

İstanbul Sapphire, 261 metre yüksekliğiyle Avrupa'nın en yüksek binası ve modern İstanbul'un simgesi olarak kentin silüetini tamamlıyor



İstanbul Sapphire, mimari tasarımı, kullandığı teknoloji, sunacağı hizmetler ve vaat ettiği yaşam tarzı ile farklı ve çok özel bir proje olma özelliği taşıyor. Böyle özel bir projede, hem binanın ortak kullanım alanlarında, hem de konutların içerisinde yer alacak markalar da doğal olarak kendi sınıfının en kaliteli ve prestijlileri arasından özenle seçiliyor. Bu seçimler, Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ve teknik ekibi ile birlikte, projenin mimarlığını üstlenen Tabanlıoğlu Mimarlık-Melkan Tabanlıoğlu tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde bu marka yarışlarından biri daha yaşandı. İstanbul Sapphire'in dairelerinde kullanılacak mutfak dolaplarını belirlemek için İtalyan ve Alman markaları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Bu yarışının sonunda, başvuruda bulunan dünya markaları arasından ipi göğüsleyen, İstanbul Sapphire'in örnek dairesinin mutfak dolaplarını döşeyen, hanımların rüyalarını süsleyen, İtalya'nın en prestijli mutfak markası SCİC oldu. 

"SCIC", Avrupa ve Amerika'da dünyanın en prestijli şehirlerinde bulunan showroom larında yer alan yüzlerce mutfak tasarımı ile tanınırlığı dünya çapına ulaşmış olan İtalya'nın ve dünyanın lider mutfak firmasıdır. 35 ülkeden sonra Maslak Yapı distribütörlüğünde Türkiye'de hizmet vermektedir.

Sadeliğinin ihtişamı,  kişiye özel tasarımları, fonksiyonelliği ve göz alıcı detayları ile mutfaklarınızda geçirdiğiniz zamanı zevke dönüştüren SCIC, Türkiye de Maslak Yapı distribütörlüğünde, Etiler'de Nispetiye Caddesinde yer alan showroom'unda ürünlerini sergilemektedir.

İtalyan SCİC mutfak markası, Başta Miami, Newyork, Londra, Paris'te olmak üzere, dünya jet sosyetesinin mutfaklarını tasarlıyan bir dünya markası; SCİC'in bir başka özelliği de Özellikle hanımların kullandığı ruj renginde, kişiye özel mutfak tasarımlarıyla ünlü olan marka, başta Miami olmak üzere dünyanın dört bir yanında seçkin ve tanınmış kişilerin evlerindeki mutfak dolaplarının markası olarak tanınıyor. Sadece 2009 yılında sevgililer günü nedeniyle 1310 kişi eşinin ruj renginde SCİC mutfak siparişi vermiş ve bu siparişler İtalya'da SCİC'in tasarımcıları tarafından özenle çizilmiş ve üretilerek eşlerin sürprizi olarak sipariş verenlerin mutfaklarına döşenmiştir.. SCİC mutfak dolapları, İstanbul'da da birçok ünlü iş adamı ve sanatçıların evlerini de süslüyor.


Geri Dön