27 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları!

Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları metrekare bazında 6 bin 300 TL olarak belirlendi. Sarıyer Panorama Life Evleri'nde konutlar mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor...




Panorama Koç Life Evleri projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Panorama Koç Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim. Panorama Koç Life Evleri projesinde konut teslimleri 18 ay sonra gerçekleştiriliyor. Panorama Koç Life'ta konutlar içerisinde beyaz eşya ve mobilyalarıyla birlikte teslim edilecek.


Panorama Koç Life Sarıyer satış ofisi ile 0282 654 50 54 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Panorama Koç Life Sarıyer projesi 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor.



Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları!


Sarıyer Panorama Koç Life daire fiyatları metrekare bazında 6 bin 300 TL olarak belirlendi. Panorama Koç Life Sarıyer projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri sunuluyor.


Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde yürüyüş yolları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın



Panorama Koç Life nerede? 

Panorama Koç Life adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Panorama Koç Life iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web: www.panaromalife.com


projeye sor



Geri Dön