28 / 04 / 2024

Sarper Volkan Özten kimdir?

Sarper Volkan Özten kimdir?

Fiba Holding bünyesine katılan Sarper Volkan Özten kimdir? Sarper Volkan Özten, bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? İşte finans ve sermaye piyasasının tecrübeli ismi Sarper Volkan Özten...



Sarper Volkan Özten kimdir?

Sarper Volkan Özten 1958 yılı, Trabzon/Maçka doğumlu. Finans ve sermaye piyasalarının tecrübeli isimleri arasında yer alan Sarper Volkan Özten, Fiba Holding bünyesine katıldı.


İş hayatına 1984-1987 yılları arasında Emlak Bankası'nda çalışarak başlayan Sarper Volkan Özten, 1987-1990 yılları arasında ise İktisat Bankasında görev aldı.


Sarper Volkan Özten, 1990-1997 yılları arasında Öncü Menkul Değerler'de Genel Müdür olarak çalıştı.


1997-2007 Finans Yatırım bünyesinde bulunan Sarper Volkan Özten 2008 yılında ise ING Bank Denetleme Kurulu Üyesi Alarko Gayrimenkul'de görev almıştı. Özten, bu görevinden geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.


Fiba Holding

1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grubu, bugün ulusal ve uluslararası piyasaların saygın ve bilinirliği yüksek bir katılımcısıdır.


Fiba Grubu, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren, marka değeri yüksek iştiraklerden oluşan bir yatırım portföyüne sahiptir.


Fiba Grubu’nun finans sektöründeki yatırımları bankacılık,  leasing, faktoring, sigortacılık, varlık yönetimi ve özel sermaye fonu; finans dışı yatırımları ise havacılık, mağazacılık, gayrimenkul, enerji, gemi inşaası ve liman hizmetleri yatırımlarından oluşmaktadır.




Sarper Volkan Özten, Fiba Ailesi'ne katıldı!
Sarper Volkan Özten Alarko GYO Yönetim Kurulu`na atandı!



Geri Dön