28 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park adres bilgileri! Ağustos'ta teslim!

Sarphan Finans Park adres bilgileri! Ağustos'ta teslim!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finans Park adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ağustos'ta teslim edilecek olan Sarphan Finans Park projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları bulunuyor...




21 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor olan Sarphan Finans Park projesi  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. Sarphan Finans Park İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor. Sarphan Finans Park adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Ataşehir Sarphan Finans Park projesinde reizdans, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor. Sarphan Finans Park Ataşehir projesinde stüdyo ve 1+1 dairelerin hepsi satıldı. Sarphan Finans Park'ta 2+1 ve 3+1'lerin satışları devam ediyor.


Sarphan Finans Park Ataşehir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Ataşehir Sarphan Finans Park projesinde rezidans kulesi 57, ofis bloğu 13, otel bloğu 20 katlı olarak tasarlandı.


Bu yılın Ağustos ayında teslim edilecek olan Sarphan Finans Park Ataşehir projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Sarphan Finans Park Ataşehir projesinin satış ofisi ile 444 47 33 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. 



Ataşehir Sarphan Finans Park nerede?

Sarphan Finans Park adres bilgileri : 3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye - İstanbul



Sarphan Finans Park adres bilgileri, kroki:


Sarphan Finans Park adres bilgileri! Ağustos ta teslim!



Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön