28 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!

Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor...




İstanbul'un yeni finans merkezi Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park Rezidans otel, ofis, AVM ve rezidans alanlarından meydana geliyor. Sarphan Finans Park Rezidans Sarp Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat işbirliği ile yükseliyor.


3 blok olarak inşa edilen Sarphan Finans Park Rezidans'ta ofis bloğu 13 katlı olarak yükseliyor. Sarphan Finans Park'ta ofislerin alanları 74 metrekare ile 118 metrekare arasında değişiyor. Ofis bloğunun ilk 4 katı otopark olarak kullanılan Sarphan Finans Park'ta lobi resepsiyon hizmeti veriliyor.


Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı Sarphan Finans Park Rezidans'ta stüdyo daireler ve 1+1 dairelerin tamamı satıldı. Sarphan Finans Park Rezidans'ta 2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL, 3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


İlk 10 katı otopark olarak kullanılan Sarphan Finans Park Rezidans bloğu 54 katlı olarak inşa ediliyor. Sarphan Finans Park Rezidans projesinde açık / kapalı yüzme havuzu, helikopter pisti, restoran, fitness center gibi alanlar yer alıyor.


Sarphan Finans Park otel bloğu 20 katlı olarak yükseliyor. Sarphan Finans Park AVM içerisinde ise 53 adet ticari birim yer alıyor. Sarphan Finans Park Rezidans'ta ödemeler yüzde 50 peşinatla yapılıyor. 


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim adresi: 3717 ada 5 parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye / İstanbul

Sarphan Finans Park Rezidans iletişim telefonu: 444 47 33


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim!


Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön