29 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark ne zaman teslim?

Sarphan Finanspark ne zaman teslim?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finanspark ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Sarp Group Sarphan Finanspark projesi Ataşehir'de inşa ediliyor...




Ofis, otel ve rezidans alanlarının yer aldığı Sarphan Finanspark projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor. Sarphan Finanspark projesi  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. 


Sarphan Finanspark ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Ataşehir Sarphan Finanspark projesinde rezidans bloğu 54 katlı olarak inşa ediliyor. 


20 katlı otel bloğunun yer aldığı Sarphan Finanspark Evleri'nde ofis bloğu 13 katlı olarak yükseliyor. Sarphan Finanspark ev fiyatları 820 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Sarphan Finanspark ödeme koşulları içerisinde banka kredisi ile taksitli ödemeler bulunuyor. Sarphan Finanspark Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar tasarlandı ancak Sarphan Finanspark satılık stüdyo ile 1+1 kalmadı.


Sarphan Finanspark ne zaman teslim?


Sarphan Finanspark ne zaman teslim sorusu Ağustos 2014 yılı olarak cevap buluyor. 21 bin metrekare arsa alanında yükselen Sarphan Finanspark projesinde çeşitli sosyal olanaklar mevcut.


Sarphan Finanspark Ataşehir konut fiyatları 2+1'lerde 820 bin lira ile 880 bin lira aralığında, 3+1'lerde 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira aralığında değişiklik gösteriyor.


Sarphan Finanspark Evleri satış ofisi!

Sarphan Finanspark Evleri adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finanspark ne zaman teslim?


Sarphan Finanspark Evleri iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön