28 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark teslim tarihi!

Sarphan Finanspark teslim tarihi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finanspark teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Ataşehir Sarphan Finanspark Residence projesinde satılık 2+1 daireler 820 bin liradan başlayarak satışa sunuluyor...




Sarp Group tarafından yükselen Sarphan Finanspark projesi otel, ofis, residence ve AVM alanlarından meydana geliyor. Sarphan Finanspark İstanbul Ataşehir bölgesinde yükseliyor.


Sarphan Finanspark teslim tarihi bilgisinden önce Sarphan Finanspark Ataşehir'in detaylarına yer verelim. Ataşehir Sarphan Finanspark daire tipleri olarak stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 bulunuyor.


Sarphan Finanspark Residence satılık stüdyo ve 1+1 daire tipi kalmadı. Sarphan Finanspark Residence projesi 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark Residence fiyatları 820 bin liradan başlayarak değişiyor. Ataşehir Sarphan Finanspark'ta residence bloğu 54 katlı, ofis bloğu 13 katlı, otel bloğu 20 katlı olarak tasarlandı.



Sarphan Finanspark teslim tarihi!


Sarphan Finanspark teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirlendi. Ataşehir Sarphan Finanspark Residence ödemeleri 120 aya kadar banka kredisi ile vadeli olarak yapılıyor.


Sarphan Finanspark Residence fiyat listesi 2+1 daireler için 820 bin liradan başlarken, 3+1 daireler için 890 bin liradan başlıyor. Sarphan Finanspark projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, buhar banyosu, fitness merkezi gibi olanaklar bulunuyor.


Sarphan Finans Park Residence nerede?

Sarphan Finans Park Residence Ataşehir adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finans Park Residence iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön