28 / 04 / 2024

SASKİ Sapanca Gölü’nü besleyen dereleri temizliyor!

SASKİ Sapanca Gölü’nü besleyen dereleri temizliyor!

SASKİ tarafından yürütülen dere temizlik çalışmaları hızla devam ediyor. Sapanca Gölü’nü besleyen dereleri düzenli bir şekilde temizleyen SASKİ Havza birimi önceki gün başlattığı çalışma kapsamında İstanbuldere’yi temizledi...




Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yürütülen dere temizlik çalışmaları hızla devam ediyor. Sapanca Gölü’nü besleyen dereleri düzenli bir şekilde temizleyen SASKİ Havza birimi önceki gün başlattığı çalışma kapsamında İstanbuldere’yi temizledi.


Yıl boyunca Sapanca Gölü çevresinde ve Gölü besleyen derelerde temizlik çalışması gerçekleştiren SASKİ Havza ekipleri, önceki gün başlattığı çalışma kapsamında İstanbuldere’yi temizledi.


Sapanca Gölü’nü korumak için öncelikle havzanın korunması gerektiğinin altını çizen SASKİ yetkilileri, “Sapanca Gölü’nü en iyi şekilde koruyabilmek için tüm havzanın korunması gerekiyor. Bu nedenle Gölü besleyen derelerin temizliği çok önemli. Havza birimimiz yıl boyunca dere temizliği gerçekleştiriyor. Ancak Sapanca Gölü’nün en iyi şekilde korunabilmesi için SASKİ dışında vatandaşlara da görev düşüyor. Bölgedeki vatandaşların çevre temizliği noktasında daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz” dediler.



Sakarya Halk


 



Geri Dön