16 / 05 / 2024

Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

RealMe GT 3, dokuz buçuk dakika içinde en dipten zirveye tam olarak şarj edebilir. Peki, bu cihaz ne kadar? Fiyatları ne kadar olacak? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi...



GT 3, Mayıs veya Haziran aylarında küresel bir tanıtım geliyor. Etkinlikten sonra bir Soru - Cevap'ta doğrulandığı gibi cihaz 649 dolar karşılığında satışa sunulacak. Telefon aslında aynı hızlı şarj teknolojisi ile birlikte gelen Çin için özel Realme GT Neo 5'in yeniden markalı bir versiyonudur.

Bir akıllı telefonda şimdiye kadar görülen en hızlı şarj hızıydı… Bugüne kadar ironik bir şekilde. Xiaomi, beş dakikadan kısa bir sürede düzden dolaya kadar alabilen 300W hızlı şarjı olan bir demo telefonu gösterdi.

Bu nispeten yeni bir teknoloji olduğundan, telefonun genel pil ömrü üzerinde uzun vadeli bir etki olup olmadığını söylemez. Realme olması gerektiğine inanmıyor gibi görünüyor. Lansmanda şirket, orijinal pil kapasitesinin yüzde 80'ini korurken 1600 döngü sürebileceğini iddia etti.

 Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hızlı şarj hızlarına sahip teknoloji danışmanı tarafından gözden geçirilen önceki telefonlar bazen ısıtma sorunları üretti, ancak bunun GT 3 ile ilgili bir sorun olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

Başlık özelliğinin yanı sıra, GT 3 ayrıca 144Hz OLED ekranla birlikte gelir ve iki renkten oluşan bir seçimde mevcuttur: Siyah Beyaz. Kamera modülü, gelen bildirimler için parlayan ve kırmızı aydınlatarak pil ömrünü gösterebilen RGB aydınlatmasına sahiptir.

Performans akıllıca, beş farklı RAM ve depolama seçeneği ile Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile çalışıyor. Ayrıca OI'lı üçlü 50MP arka kameraya sahiptir.

HONOR X9a kampanyalı fiyatıyla Türkiye'de! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...
Oppo Find N2 Flip'e ilk bakış! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...
Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Geri Dön