28 / 04 / 2024

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim!

Teknosa, stoklarında, Apple web sitesinden "satıştan kaldırılmış" olarak bilinen iPhone 13 Pro Max modelleri de bulunuyor. İşte ayrıntılar...



Teknosa'nın internet sitesinde iPhone 13 Pro Max satışı başladı ancak ilginç bir durum var. Teknosa'nın stoklarında, "satıştan kaldırılmış" iPhone 13 Pro Max modelleri de yer alıyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max yürek hoplatan indirimli fiyat etiketiyle BİM'den sonra Teknosa'da!Bu ürünlerin daha önce açılmış veya kullanılmış olabileceği belirtilerek indirimli fiyatlarla satıldığı vurgulanıyor. iPhone 13 Pro Max, 6.7 inç OLED ekran, A15 Bionic işlemci, 5G desteği ve gelişmiş kameralar gibi birçok özellik sunuyor.

Teknosa, "satıştan kaldırılan" iPhone 13 Pro Max modellerinin sınırlı stokta olduğunu ve yalnızca belirli mağazalarda ve web sitesinde mevcut olduğunu belirtiyor. Müşterilerin, stok durumunu kontrol etmeleri ve ürün açıklamalarını dikkatlice okumaları öneriliyor.

Teknosa, stoklarında, Apple web sitesinde "satıştan kaldırılmış" olarak bilinen iPhone 13 Pro Max modelleri de bulunuyor. İşte ayrıntılar...


Geri Dön