28 / 04 / 2024

A101'den müjde gibi müjde: Satıştan kalkan iPhone 11'i bu bayramda uygun fiyatlarla aldın aldın!

A101'den müjde gibi müjde: Satıştan kalkan iPhone 11'i bu bayramda uygun fiyatlarla aldın aldın!

Türkiye'deki Apple hayranları için sevindirici bir haber! A101, bayram için özel olarak düşük fiyatlarla iPhone 11'i tekrar satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...



A101, Türkiye genelinde 8.000'den fazla mağazaya sahip popüler bir market zinciri olarak tanınıyor. Uygun fiyatlarla birçok farklı kategoride ürün sunan A101, resmi internet sitesi aracılığıyla  popüler bir teknoloji ürünü olan iPhone 11'i sınırlı stoklarla satışa sundu. 

iPhone 11, Apple'ın beğenilen telefon serisine aittir. Yüksek kaliteli kameraları, hızlı işlemcisi, geniş ekranı ve dayanıklı tasarımı gibi özellikleriyle öne çıkar. Uzun pil ömrü ve suya dayanıklılık gibi ek avantajlara da sahiptir.

A101'den iPhone 11 müjdesi! Bahara özel yepyeni fiyatlarla yeniden satışta!A101, uygun fiyatlı bir seçenek sunarak iPhone 11'i müşterilerine ulaştırır. Bu, teknoloji tutkunları ve Apple hayranları için harika bir fırsattır. Böylece müşteriler, bütçelerine uygun bir şekilde kaliteli bir telefon sahibi olabilirler.

iPhone 11, Apple'ın A13 Bionic işlemcisi sayesinde rakiplerinden iki kat daha iyi performans sunar. İşlemci, 2 x 2.65GHz Lightning ve 4 x 1.8GHz Thunder çekirdekleriyle donatılmıştır ve kullanıcı deneyiminde büyük bir performans artışı sağlar. Ancak rekabeti yakalamak için hala çalışmalar yapılması gerekmektedir.


Geri Dön