04 / 05 / 2024

Sealed Air 28 - 31 Mart'ta EDT EXPO Fuarı'nda!

Sealed Air 28 - 31 Mart'ta EDT EXPO Fuarı'nda!

Sealed Air, 28-31 Mart tarihlerinde CNR EXPO Fuar Merkezi’nde Türkiye’de ilk defa düzenlenen Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı’na katılıyor...




15 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim sektörü, küresel oyuncular yaratma yolunda hızla ilerlerken, sektörde yer alan tüm oyuncuların alacağı roller, bu alandaki vizyonu vestandartları yukarıya taşıyabilecek. Bu düşünceyle yola çıkan ETÜDER, ev dışı tüketim sektöründeki oyuncuları bir araya getirmek için Türkiye’de ilk defa EDT EXPO2013 gerçekleştiriyor.


Gıda güvenliği, tesis hijyeni veürün koruma alanlarında yeni küresel lider olan Sealed Air, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan EDT EXPO 2013’e, tüm yenilikçi markaları ile katılıyor.Müşterilerine ölçülebilir bir işletme değeri sağlamak, tüketicilerin yaşam kalitesini artırmak ve gelecek nesiller için daha temiz ve daha sağlıklı birçevre temin etmek için çalışan Sealed Air, 175 ülkeye ulaşan dağıtım kapasitesiile 62 ülkede faaliyet gösteriyor.


Sealed Air Pazarlama Direktörü Türkan Kızılkan; “Türkiye’de ilki gerçekleştirilecek olan EDT Expo Fuarı’nda yer almaktan dolayı çok heyecanlıyız. Fuarda Sealed Air olarak,Instapak® köpük ambalaj sistemi, Cryovac® gıda paketleme çözümleri ve Diversey™ temizlik ve hijyen çözümleri gibi oldukça tanınmış yaratıcımarkalarımız ile yer alacağız.  Sealed Air, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında dünyastandardında çözümler geliştirip sunarak “önemli olan şeyleri” koruma konusunda çalışmalarda bulunuyor. Amacımız bu konulardaki çalışmalarımızı fuar katılımcılarına tanıtabilmek. Ev Dışı Tüketim Derneği’ne bize bu imkanı sağladığı için ayrıca teşekkürler ediyorum.”diyor.



Sealed Air Hakkında:

SealedAir, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün korunması alanlarında yeni küreselliderdir. Instapak® markalı köpük ambalaj sistemi, Cryovac® markalı gıda  paketleme çözümleri ve Diversey® markalıtemizlik ve hijyen çözümleri gibi geniş çapta tanınan ve yenilikçi markalarıile Sealed Air, müşterilerine ölçülebilir bir işletme değeri sağlar,tüketicilerin yaşam kalitesini yükseltir ve gelecek kuşaklara daha sağlıklı vedaha temiz bir dünya sunmak hususlarına bağlılığını sürdürür. Sealed Air, 2012 yılında 7.6 milyar $ ciroya ulaşmış, 175ülkede müşterilerine hizmet vermekte ve yaklaşık 25.000 çalışanı bünyesindebulundurmaktadır.


Geri Dön