05 / 05 / 2024

Seaview Regency Prestige'de günlüğü 125 Euro'ya villa!

Seaview Regency Prestige'de günlüğü 125 Euro'ya villa!

Seaview Regency Prestige'de günlüğü 125 Euro'dan başlayan fiyatlarla villa kiralamak mümkün



2003 yılından bu yana Bodrum'da prestijli gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties; otel konforunda tatil yapmak üzere sizleri bu yaz da Seaview Regency Prestige'e bekliyor. 

"Otel konforu ile yazlık ev konsepti"ni birleştirerek Bodrum Yarımadası'nın sakinliğini ve doğallığını hala koruyan gizemli köşelerinden Gündoğan'da, Küçükbük Koyu'na hakim bir konuma kurulu Seaview Regency Prestige, Cumberland Properties'in Bodrum'daki ilk projelerinden biri.

Büyük bir kısmının satışının tamamlandığı villalarda, kiralama hizmetinden yararlanmak için yalnızca valizinizi alarak Gündoğan'a gelmeniz yeterli. 

Ortalama 6 kişilik lüks döşenmiş villalarda, günlüğü 125 Euro'dan başlayan fiyatlarla, 24 saat güvenlik, housekeeping, ücretsiz kablosuz internet, uydu yayını bağlantı hizmetleri ile çocuk havuzu, ortak havuz ve havuz kenarındaki barı sayesinde, adeta 5 yıldızlı otel konforunda bir tatil için hazır olun.

Yaklaşık 5 dakikalık  bir yürüme ile ulaşacağınız Küçükbük Koyu'nun, muhteşem kuma sahip plajı ve tahta iskeleleri ile bu yıl, tatil keyfinizi ikiye katlayacaksınız.

Deniz ve dağ manzaralı  villaları ile misafirlerine zengin bir kültürel doku içinde huzur ve dinginliği yaşama fırsatı sunan Seaview Regency Prestige, her daim esen meltem; hem denizin yosun tadını hem de sitenin ön kısmında bulunan narenciye bahçesinin güzel kokusunu odalarınıza taşıyor.

www.cumberland-properties.com
0252 363 98 84


Geri Dön