28 / 04 / 2024

Sedat Kılınç: Yurt dışında konut inşa etmek istiyoruz!

Sedat Kılınç: Yurt dışında konut inşa etmek istiyoruz!

Ömer Faruk Hamurcu'nun sorularını yanıtlayan Sedat Kılınç, Kayseri'de büyük ivme yakaladıklarını hatırlatarak, İstanbul ile yurt dışında da konut inşa etmek istediklerini ve araştırmalara başladıklarını bildirdi.




Suat Altın İnşaat genel Müdürü Sedat Kılınç Kent Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Medyanet Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Ömer Faruk Hamurcu'nun sorularını yanıtlayan Sedat Kılınç, Kayseri'de büyük ivme yakaladıklarını hatırlatarak, İstanbul ile yurt dışında da konut inşa etmek istediklerini ve araştırmalara başladıklarını bildirdi.

"Yurt dışına açılıyoruz"
Ülkemizin dışında birçok ülkede de projelerle ilgileniyoruz. Şu an onlarla ilgilide alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Yurt dışında da projeler olacak ama ben hep şunu söylüyorum: "Biz konut imalatçısıyız. Markalı konut yapıyoruz, yap-sat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Hiçbir zaman farklı bir sektöre de girmeyi düşünmedik, düşünmüyoruz bizim işimiz konut sektöründe hizmet etmek. Hedefimizde o yüzden konut dünyasında bir marka olmak." Belki şu an bu insanlara hayal gibi gelebilir ama biz inandık ve bugüne kadar inandığımız bir çok şeyi de Rabbimin izniyle gerçekleştirdik. Bundan sonrada konut sektöründe hedefimiz dünya markası olmak. Hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz. Kayseri'deki projelerimize çok yoğun bir talep var. Özellikle Ramazan ayında satışlarımız birçok ayın daha üzerinde oldu. İnşallah böylede devam edecek. Bir dünya markası şehrimizden çıkacak inşallah.

Bizim yaptığımız tüm projeler şeffaf
 Bizim yaptığımız tüm projeler şeffaf, her şeyimiz açık ama hep önümüze bakıyoruz. Hedeflerimizi kendimiz belirtiyoruz ve hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizi taklit eden firmaları duyuyoruz, bu durumdan memnun oluyoruz. Demek ki doğru yoldayız doğru işler yapıyoruz bundan sonrada önümüze bakıyoruz diyorum.

'Herkese her keseye uygun konut'
Bloklarımız 1 +1, ayrı bir blokta 3 tane 2+1 bloğumuz var. 3+1 'lerimizde 160, 170 ve 180 m2 aynı blok içerisinde alternatif şeklinde bulunuyor. 4+1 200m2 tek blok halinde. Golden Center Projemizde bizim sloganımızdı zaten 'herkese her keseye uygun konut' imal etmek. Bu nedenle gelen müşteri kendine uygun daireyi seçiyor, bu da bizim doğru bir proje yaptığımızı gösteriyor. Bunun böyle olması da bize, bir sonraki projelerimizde sınırlarımızı zorlamamız gerektiğini vurguluyor.

"Göletli, gondollu projemiz var"
 Yakın zamanda Kayseri'de büyük bir proje daha düşünüyoruz. 2 bin 5 yüz dairelik, daha fazla alternatiflerin olduğu, içinde göletlerin bulunduğu gondollarla dolaşabileceğimiz, spor yapabileceğimiz birçok alanların olduğu bir proje tasarlıyoruz. Projemizde cami hatta okul bile düşünüyoruz. Biz şehir merkezine yakın bir alanda inşallah bu projeyi de faaliyete geçireceğiz.
"Kayserimize hizmet etmeye devam edeceğiz"
Müşterilerimiz bizim için değerli. Onları V.I.P aracımızla bulundukları bölgeden alıp projelerimizi gezdirebiliyoruz, gelirken de projelerimizi izleyebiliyorlar ekranda. Bizim çok kampanyalarımız oldu bir dönem araç verdik müşterilerimize. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz umre kampanyamız var. Beyaz eşya kampanyamız, sosyal alanda birçok faaliyetlerimiz oldu. Mazakaland'ta çocuklar için düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimiz oldu. Hacivat - Karagöz, Gülben Ergen konserimiz oldu. Bu yılda düşünüyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşlarında da hizmetlerimiz var. Birçok alanda Kayserimize hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Müşteri membizim için çok önemli, binayı yaptık deyip bırakmıyoruz.
Satış sonrası hizmet ekibimiz var, kendi bünyemizde dairelerde bir sorun olduğu zaman satış sonrası hizmet ekibimizi yönlendiriyoruz. Buda müşteri memnuniyetini sağlıyor. Yaptığımız her işte de hatayı en aza indirmeye çalışıyoruz.Profesyonel bir ekiple çalışıyoruz Bu dev projelerin arkasında ki görünmeyen kitle, bizim şu an 160 kişilik idari bir kadromuz var.Yani bu operasyonu yöneten 160 kişilik bir ekip var.
Ekibimiz gerçekten çok iyi, bizim inşaat ekibimiz var proje müdürümüz, şantiye şeflerimiz, makine mühendisi, elektrik mühendisi arkadaşlarımız var. Proje ofisimiz var, tabi bu kadar inşaat ekip ile oluyor.

Ekibimiz profesyonel, işlerini iyi yapıyorlar.
Bizim bir de satış ekibimiz var. Birçok alanda 9 tane satış ofisimiz var, satış ofislerimizde çalışan birçok satış ekibimiz, müşterilerimizin şartlarına uygun dairelerimizi kendilerine bildiriyorlar. İşin finans boyutu muhasebe boyutu toplamda 160 kişilik dev bir ekibimiz var. Şantiyeler dâhil yaklaşık olarak bin iki yüz kişiye istihdam sağlıyoruz, buda dört bin- beş bin kişiye vesile olmak anlamına geliyor. Yaklaşık 1 hafta önce personelle bir iftar yemeğimiz vardı. Orada da kısa bir konuşma yapmıştım, geçen yıl idari kadromuz bu yılki sayının yarısı kadardı, belki de ilerleyen dönemlerde idari kadromuz 1000 kişiye çıkacak yani bizim düşündüğümüz hedeflediğimiz projeleri yapabilmemiz içinde toplamda on bin kişiye ihtiyaç var tabi ki hedeflerimizi gerçekleştirirse. Bu da ciddi anlamda bize mutluluk veren iş imkânı sağlamak ülkemize faydalı olmak vergi olarakta vergi rekortmeniyiz her yıl da artıyor. Bu da bizi mutlu ediyor, çünkü ülkemizin ekonomisine de katkımız oluyor. İnşaat sektörü lokomotif bir sektör beraberinde başka bir sektörü de beraberinde götürüyor. Şu anda inşaatımızda 150'ye yakın malzeme kullanılıyor ve teslimat sonrasında da geniş bir lokomotif sağlıyor. Konutlar teslim olduktan sonra birçok alana faydamız var. O yüzden özellikle konut kredilerinin düşmesi yap sat sektörünün ciddi talepler görmesi birçok sektörü hareketlendirmesinden dolayı ülke ekonomimize de katkı sağlıyor.

Yenilenebilir enerjide rüzgargülünden de yararlanacağız
 Bugün burada bu kadar büyümemizin arkasında ekibimiz yatıyor onlara da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerimizle bütün dünyada herkesi mutlu eden projeler yaparız. Çıtayı yüksek tutuyoruz, biz hizmet sektöründeyiz, insanlara çok büyük hizmet sunuyoruz. Hizmeti de hep yukarı çıkartmak için uğraşıyoruz. İnşallah Kayserimiz'de çok büyük projeler yapacağız projelerimizin detaylarını çok fazla düşünüyoruz. Yenilenebilir enerjiden, rüzgârgülünden de yararlanacağız. Bir mahallenin ihtiyaç duyacağı her şeyi de o projede yapmayı düşünüyoruz.

Vizyon Kent Haber

Geri Dön