30 / 04 / 2024

Sedi Yapı Gümüşpala semtini, Gümüşyalı’ya dönüştürecek!

Sedi Yapı Gümüşpala semtini, Gümüşyalı’ya dönüştürecek!

Yenilikçi, nitelikli konut projeleri ile kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Karşıyaka’nın Gümüşpala semtini, Gümüşyalı’ya dönüştürme hedefinde. Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi



Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala’yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi. Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Gümüşpala’da hayata geçirdikleri ‘Gümüşyalı Projesi’nin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.


Gümüşyalı konumuyla dikkat çekiyor

Eker, “Gümüşpala’yı kentimizin seçkin bir semti haline getirecek olan Gümüşyalı Projesi’nin çıkış noktası güvenilir, çağdaş, kaliteli ve şehircilik kimliğine yakışır yaşam mekânları kurmak. Bu bölge İzmir’in körfez manzarasına hakim en güzel noktalarından biri. Maalesef zaman içerisinde oldukça ihmal edilmiş ve gözden kaçırılmış. Gümüşpala aynı zamanda İzmir’de kentsel dönüşümün ilk adımlarının başlatıldığı yer olması açısından da önemli. Bu nedenle Gümüşyalı, bizim için bir inşaat projesi olmaktan çok bir kentsel dönüşüm projesi. Amacımız kentimize yeni bir değer kazandırmak. Her biri körfez manzarasına hakim, 145 ile 170 metrekare arasında değişen tek blok, 8 katlı ve 16 bağımsız daireden meydana gelen butik bir yalı projesi olan Gümüşyalı, eşsiz konumu ve kalitesiyle yoğun talep çekiyor. Projemiz sadece Gümüşpala’nın yüzünü güldürüp, semte değer katmak ile kalmayacak aynı zamanda Gümüşyalı evlerini tercih edenler için de kaçırılmayacak bir yatırım adımı olacak” dedi.


Gümüşpala’ya 15 milyonluk yatırım

Çok kısa bir süre sonra yine aynı bölgede Atrium Rezidans isimli yeni bir projenin daha startını vereceklerini ifadeedenSeydi Eker, Sedi Yapı’nın öncelikli hedefinin ileri teknoloji ile tasarımı birleştirerek insana ve çevreye saygılı, güvenilir yapılar inşa etmek olduğunu dile getirdi. Eker, Atrium Rezidans ile birlikte Gümüşpala’da 15 milyon TL’lik bir yatırımı gerçekleştirmiş olacaklarının da altını çizdi. 


Geri Dön