21 / 05 / 2024

sedi yapı telefon numarası

sedi yapı telefon numarası

Yenilikçi, nitelikli konut projeleri ile kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Karşıyaka’nın Gümüşpala semtini, Gümüşyalı’ya dönüştürme hedefinde. Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Sedi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sedi Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Selin Gökçenay tarafından kuruldu.

Excellence Sur Yapı telefon numarası!

İnşaat alanı 57 bin 700 metrekare olan Excellence Koşuyolu projesinde sıfır faiz, sıfır peşinatlı ve 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Teknik Yapı Evora Denizli telefon numarası!

Teknik Yapı Evora Denizli telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.600 konuttan oluşan projenin teslimlerinin Mayıs 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olaark belirlendi.

Plus Life Medel Yapı satış ofisi telefon!

Plus Life Medel Yapı satış ofisi telefon numarası 0216 356 33 35 olarak belirlendi. Toplam 75 adet daire bulunan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor.

Sky Tower Hotel telefon numarası!

Toplam 184 adet odadan oluşan Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, taksitler 1.500 TL'den başlıyor.

Güneşli Nurol Park satış ofisi telefon!

Teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanan Güneşli Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

216 Butik Plus satış ofisi telefon!

216 Butik Plus satış ofisi telefon numarası 444 4 216 olarak belirlendi. 216 Butik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçiriliyor.

Manzara Adalar Kartal satış ofisi telefon!

Manzara Adalar Kartal satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi. Peşin veya banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı sunulan projede daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor.

sedi yapı telefon numarası Haberi

sedi yapı telefon numarası

Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala’yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi. Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Gümüşpala’da hayata geçirdikleri ‘Gümüşyalı Projesi’nin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.


Gümüşyalı konumuyla dikkat çekiyor

Eker, “Gümüşpala’yı kentimizin seçkin bir semti haline getirecek olan Gümüşyalı Projesi’nin çıkış noktası güvenilir, çağdaş, kaliteli ve şehircilik kimliğine yakışır yaşam mekânları kurmak. Bu bölge İzmir’in körfez manzarasına hakim en güzel noktalarından biri. Maalesef zaman içerisinde oldukça ihmal edilmiş ve gözden kaçırılmış. Gümüşpala aynı zamanda İzmir’de kentsel dönüşümün ilk adımlarının başlatıldığı yer olması açısından da önemli. Bu nedenle Gümüşyalı, bizim için bir inşaat...