08 / 05 / 2024

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..



Akaryakıt fiyatlarının da şu an iyi bir seviyede olduğunun altını çizen TOFED Başkanı, uçak şirketlerinin indirim yaptığı dönemlerde yolcu sayısının azaldığını ancak sefer sayıları düşse de doluluk oranlarının gayet memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

 Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

”KÖPRÜ VE OTOYOLA ZAM GELMEMESİ OLUMLU YANSIDI”

2023’te köprü ve otoyol fiyatlarının artırılmaması kararını çok memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Özcan, bu gelişmenin otobüs şirketlerine olumlu yansıyacağını vurguladı.

TOFED Başkanı ayrıca, belirlenmiş saatlerde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden otobüs firmalarının geçişine izin verilmesini talep ettiklerini dile getirerek, “Belirlenmiş saatlerde köprülerden geçişe izin verilirse, özellikle yakın şehirlere yaptığımız seferler için bu çok iyi olur” diye konuştu.

Özcan, 2023 senesinden daha ümitli olduklarını, bu yıl yolcu ve sefer sayısının daha da artmasını beklediklerini belirterek, “Zamsız fiyatlarla ekonomiye daha bir katkımız olur” ifadelerini kullandı.


Geri Dön