28 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları örnek daire !

 Şehrizar Konakları örnek daire !

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Şehrizar Konakları örnek daire , örnek dairede kullanılan malzemeler hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz...




- Şehrizar Konakları’ndaki dairelerin iç mimarisi Sinan Kafadar tarafından tasarlandı.


- Çatı dubleksi örnek dairede alt kat salon, yemek odası, mutfak, hizmetli odası, oturma odası ve misafir tuvaleti ile düzenlenen dairenin üst katında ebeveyn odası, biri misafir yatak odası olarak da kullanılabilen genç odası ve bir de çocuk odası yer alıyor. 


- Dairenin yatak odalarının her birinin içinde özel banyo ve tuvaleti bulunuyor. 

- Çatı katı olmasına rağmen ilk akla gelen çalı katı imajından çok farklı, yüksek tavanlı ebeveyn yatak odası benzerlerinden ayrılıyor. 


- Banyo ve mutfak mobilyalarından yatak odasına, salon oturma elemanlarından yemek odasına kadar tüm mobilyaları, avizeleri ve deseninden modellenmesine tüm halıları özel olarak üretilen projenin genelinde, dünya standardında üretilen birinci sınıf malzeme kullanımına özen gösterildi.


- Salon ve yemek odası arasındaki geçişle gerekliğinde kapatılabilen sürgülü kapılar yer alıyor. Bu kapılar yemek sonrası salona geçildiğinde, yemek bölümünün hareketliliğinin kamufle edilmesini sağlıyor. 


- Kendi balkonu olan mutfakla yemek odası arasında kahvaltı ve kısa süreli atıştırmalar için ayrı bir yemek bölümü daha yer alıyor. 


- Dairede evin genel aydınlatma, soğutma ve ısıtma sitemini kontrol eden akıllı bina otomasyon sistemi kullanılıyor. Sistem evden çıkarken istanbul tratik ve yol durumunu ekrandan gösteriyor. 


- Projenin koridor, mutfak ve ıslak hacim döşemelerinde doğal taş mermer kullanılıyor. Salon ve diğer odaların zemininde ise rutubete dayanıklı özel üretim huş kontralı lamine parke uygulamalarından faydalanılıyor.


- Dairenin ısınması yerden konvektör sistemiyle yapılıyor. Bu sistemde fanlı konvektör olmadığından, toz kalkmıyor ve toz toplamıyor. Sistem kanallar aracılığıyla radyatör gibi ısı vererek çalışıyor. Salon büyük olduğu için konvektör sisteminin yanı sıra destekleyici panel radyatörler de kullanılıyor. 


- Tüm yatak odalarında banyo bulunan projenin banyo duvarlarında doğal taşla birlikte suya dayanıklı tekstil tabanlı duvar kağıdı kullanılıyor.


- Mermer tezgahlı mobilyalar ve ahşap lamine parkeli genç odasının halısı dahi özel olarak üretildi.


- Bol doğal ışık alan zemini bej Bursa mermeri kaplı mutfağın özel üretim dolaplarında estetik ve işlevselliğin ön planda olması amaçlanıyor.



0216 557 90 10

0212 506 50 00

www.sehrizarkonaklari.com


projeye sor



Geri Dön