15 / 05 / 2024

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..



Şeker Şile Evleri projesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Çayırbaşı Mahallesi 733 no’lu parselde hayata geçirilecek. Proje için Şeker GYO ile S.S. Şile Aydınkent Konut Yapı Kooperatifi (“Kooperatif”) ile düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi 06 Ekim 2021 tarihinde akdedildi. 

Şeker Şile Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek ve satışa konu bağımsız bölümlerin satışında yüzde 1 KDV uygulanacak. Projenin avan projesi Şile Belediyesi tarafından 25 Şubat 2022 tarihinde onaylandı. Projede yapı ruhsatı alım süreci devam ediyor. 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje!  

Villaların yer alacağı Şeker Şile Evleri'nin 2023 Ekim'de tamamlanması planlanıyor. Projenin toplam arsa alanı 11 bin 282 metrekare, toplam inşaat alanı ise 4 bin 960 metrekare olarak belirlendi. Projede toplam 29 adet bina, 42 adet bağımsız bölüm, 15,52 metrekarelik müştemilat ve 206,64 metrekare havuz alanı buluuyor. 

Bölgeye uyumlu tasarımıyla dikkat çeken Şeker Şile Evleri projesinde planlama yapılırken, yapıların birbirleriyle ve çevresi ile ilişkilerinde ışık, rüzgar ve mahremiyet unsurlarına dikkat edildi. Malzeme seçimlerinde doğal renklerin ve dokuların kullanımı tercih edildi. 

Şeker Şile Evleri projesi kapsamında, peyzaj alanlarının sulanmasında kullanılmak üzere yağmur suyu hasadı uygulanacak. Aynı zamanda projedeki bitki ve ağaçlar bölgenin iklim özelliklerine uygun şekilde seçiliyor.

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje!  

Proje kapsamında Şeker GYO; 185,17 metrekarelik alana sahip 10 adet tekli villanın, 225,84 metrekare alana sahip 4 adet tekli villanın maliki olacak. 

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 21.07.2022 tarihli (bugün) toplantısında; Şile'de yapılması planlanan "Şeker Şile Evleri" projesinin yapım işi için "Yönetim Yükleniciliği" çerçevesinde Ana Yüklenici olarak Optimal Proje Yönetimi ve İnş.San.Tic.Ltd Şti. firmasının belirlenmesine karar vermiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

  
Saygılarımızla,

Web: http://www.sekergyo.com.tr/tr/portfoyumuz/projelerimiz

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 


Geri Dön