13 / 05 / 2024

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 



Şeker GYO, Şeker Şile Evleri ile ilgili son dakika açıklamasında, projeyle ilgili olarak ruhsat sürecinin tamamlandığına ilişkin bilgilerin hem "MAKS (Mekansal Adres Kayıt Sistemi), hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olan Yapı Denetim Sisteminde (UYDS)" yer aldığını belirtti. Ancak şirkete resmi bir bildirimde bulunulmadığı aktarıldı.

Şeker Şile Evleri nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri ndeki son durum! 

Şeker Şile Evleri projesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Çayırbaşı Mahallesi 733 no’lu parselde inşa edilecek. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek projede, satışa konu bağımsız bölümlerin satışında yüzde 1 KDV uygulanması planlanıyor. Proje kapsamında, yapıların birbirleriyle ve çevresi ile ilişkilerinde ışık, rüzgar ve mahremiyet unsurlarına dikkat edilerek planlama yapıldı. 

Villaların yer alacağı Şeker Şile Evleri'nin toplam arsa alanı 11 bin 282 metrekare, toplam inşaat alanı ise 4 bin 960 metrekare şeklinde açıklandı. Ekim 2023'te tamamlanması planlanan projede, 29 adet bina, 42 adet bağımsız bölüm, 15,52 metrekarelik müştemilat ve 206,64 metrekare havuz alanı yer alıyor. 

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul Şile de planladığı "Villa Projesi"ne ilişkin olarak ruhsat sürecinin tamamlandığına ilişkin bilgilere hem "MAKS (Mekansal Adres Kayıt Sistemi), hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olan Yapı Denetim Sisteminde (UYDS)"  yer verildiği görülmüş olup tarafımıza henüz bir resmi bir bildirim yapılmamış olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

ŞEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

D14 Başakşehir'de yükseliyor! 14 bağımsız villa 1 yıl sonra satışta!


Geri Dön