05 / 05 / 2024

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.



ŞEKERDE KARNE DÖNEMİ BAŞLADI

“Türkşeker vermeyince, özel sektör de bunu fırsat olarak görüyor, hem çok az mal veriyor hem de her verdiğinde fiyat artırıyor. Piyasada geçen yıl 50 kiloluk bir torba şekerin fiyatı 200 liraydı, 800 liraya geldi. Türkşeker’de fiyat o kadar artmadı, şu anda 550 lira ancak mal vermeyince, özel sektör bunu fırsat bulup 550 liraya sattığı şekeri 800 liraya satıyor ve istediğin kadar alamıyorsun. Haftada bir verelim diyorlar, haftada bir araba yeter mi bir fabrikaya. Adeta reçete ile satıyorlar, şeker de karneye döndü, sanayici karne ile şeker alıyor.

Şeker fiyatları kaç TL? Şeker fiyatları neden yükseliyor? İşte 22 Nisan 2022 şeker fiyat listesi

Şeker karaborsaya düştü! Market raflarında şeker kalmadı! Şeker fiyatları artacak mı?

Denetimler başladı! Ayçicek yağ, şeker, un fiyat etiketleri güncellendi! İşte A101, Migros, Tarım Kredi fiyat listesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön