05 / 05 / 2024

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.



"FABRİKADAN ŞEKER DİLENİYORUZ"

İhtiyaçlarını tedarik etmek için özel sektör fabrikalarına yöneldiklerini anlatan Oğuz, “Konya Şeker’i, Çorum Şeker’i arıyoruz, bir araba oradan, bir araba diğerinden dilenci gibi şeker dileniyoruz” ifadesini kullandı. Yaşanan sorun nedeniyle özel sektörün de fiyat yükselttiğini kaydeden Oğuz, şöyle devam etti:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön