30 / 04 / 2024

Şekerde ürküten senaryo! Bunu daha önce hiç duymadınız

Şekerde ürküten senaryo! Bunu daha önce hiç duymadınız

Son dönemde fiyatları artan şekerle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre en büyük ihracatçı konumunda olan Brezilya'da üreticilerin etil alkol üretimine yöneleceği ve fiyatların yine yükseleceği öne sürüldü.



Dünya ekonomileri, ekonomik girdabın içerisinde bir de gıda kriziyle uğraşıyor. Son dönemde fiyatında en çok artış olan ürünlerin başında gelen şekerle ilgili ürküten bir haber ortaya atıldı. 

Cuma günü yayımlanan bir veri fon yöneticilerinin beyaz şeker için beklentilerini son 15 ayın zirvesine çıkardığını gösterdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön