27 / 04 / 2024

Şekerpınar Operasyon Merkezi'nin Halkbank'a kiralanması için iyi niyet sözleşmesi imzalandı!

Şekerpınar Operasyon Merkezi'nin Halkbank'a kiralanması için iyi niyet sözleşmesi imzalandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada " Şekerpınar Operasyon Merkezi " projesinin tamamlanması sonrası kiralanması hakkında iyi niyet sözleşmesi imzalandığını belirtti.




Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Şirketimiz, Kocaeli İli, Şekerpınar İlçesinde yer alan 15.652 metrekarelik arsası üzerinde inşası devam eden bankacılık operasyon merkezi projesinin tamamlanması sonrasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda iyi niyet sözleşmesi imzalamıştır. Sözleşme, proje bitimi sonrası tüm alanın Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne, SPK lisanslı bir gayrimenkul değerleme şirketince tespit edilecek değer üzerinden kiralanması hususlarını içermektedir. 


Ağustos 2013'te 9.131 metrekarelik inşaat alanına sahip 1. kısmının (A Blok), Mart 2014'te de 51.795 metrekarelik inşaat alanına sahip olan 2. kısmının (B Blok) yapı ruhsatı izinleri alınan projede teknolojik olarak bir bankanın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kullanım alanlarına ve altyapıya sahip bir operasyon merkezi inşa edilecektir. 





Geri Dön