29 / 04 / 2024

Avrupa Konutları sakinleri, Dragon Boat Festivali'nde şampiyon oldu!

Avrupa Konutları sakinleri, Dragon Boat Festivali'nde şampiyon oldu!

Özlenen komşuluk ilişkilerinin çok daha ilerisine geçildiği, site sakinlerinin birlikte bir çok etkinliğe katıldığı Avrupa Konutları'nda yer alan Club House sosyal tesisleri öncülüğünde önemli organizasyonlara imza atılıyor



Artaş İnşaat'ın "Tatil Köyü Konforunda Konut" anlayışla hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı tüm projelerinde benzersiz imkanlar sunuluyor. Avrupa Konutları'nın Club House spor tesislerinin öncülüğünde site sakinlerinin katıldığı Dragon Boat Festivali'nde şampiyonluk bu yıl da Avrupa Konutları'nın oldu.


2008 yılından bu yana ülkemizde düzenlenen ve en geniş katılımlı sportif etkinlik olan Dragon Boat Festivali, bu yıl da 26 – 27 Mayıs tarihlerinde İstanbulluları Haliç'te buluşturdu.


Avrupa Konutları sakinleri, Dragon Boat Festivali nde şampiyon oldu!


Ülkemizde 4. kez düzenlenen Dragon Boat Festivali'ne bu yıl da Avrupa Konutları takımı damgasını vurdu.


Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen festivalde şampiyonluklar elde eden Avrupa Konutları Club House takımı, festivale bu yıl Avrupa Konutları Atakent 1, Avrupa Konutları Atakent 2, Avrupa Konutları TEM ve Avrupa Konutları Ispartakule takımları katıldı.


Tamamının site sakinlerinden oluştuğu Avrupa Konutları takımlarından, Atakent 1 takımı festivalin şampiyonu olurken, Atakent 2 ve TEM takımları 3. ve 4. oldular.


Avrupa Konutları markalı tüm projelerde yer alan Club House spor tesisleri ile sporu yaşam biçimi haline getiren site sakinleri bir başarıya daha imza attı.


2008 yılından bu yana ülkemizde düzenlenen ve en geniş katılımlı sportif etkinlik olan Dragon Boat Festivali'nin bu yılki şampiyonu Avrupa Konutları Atakent 1 takımı kupayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Daire Başkanı Okay Kılıç'dan aldı.


Türkiye'ye Uluslararası Squash Turnuvası'nı getirerek ev sahipliği yapan Avrupa Konutları Club House, tamamı site sakinlerinden oluşan takımıyla 3 yıl üst üste katıldığı Dragon Boat Festivali'ne bu yıl da katılıyor.

Avrupa Konutları sakinleri, Dragon Boat Festivali nde şampiyon oldu!


Geri Dön