15 / 05 / 2024

Dragon Boat Festival

Dragon Boat Festival

Özlenen komşuluk ilişkilerinin çok daha ilerisine geçildiği, site sakinlerinin birlikte bir çok etkinliğe katıldığı Avrupa Konutları'nda yer alan Club House sosyal tesisleri öncülüğünde önemli organizasyonlara imza atılıyor

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Türkiye’nin tek deniz fuarı Bosphorus Boat Show, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda, toplam değeri 10 milyar Türk Lirası'nı aşan 500’den fazla tekne sergilendi. İşte o muhteşem tekneler ve haberin ayrıntıları...

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.

Oyun canavarlarına müjde! Popüler macera oyunu ücretsiz oldu!

Steam'ın ücretsiz oyunlar serisinde bu hafta Macera oyunu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure oyunu var, kısa süreliğine Steam'de ücretsiz olan oyunu kütüphanenize eklemek için acele edin.

A101'den çılgın haber! Fiber tekne yüzde 37.5 zamlı fiyatla tekrar satışta! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Market zincirleri arasında çok tercih edilen A101`in, satışa sunulduğu dönemde tartışma Marin Boat marka teknesini, yüzde 37.5 fiyat artışıyla yeniden sattığı ortaya çıktı. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

Dragon Boat Festival Haberi

Dragon Boat Festival

Artaş İnşaat'ın "Tatil Köyü Konforunda Konut" anlayışla hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı tüm projelerinde benzersiz imkanlar sunuluyor. Avrupa Konutları'nın Club House spor tesislerinin öncülüğünde site sakinlerinin katıldığı Dragon Boat Festivali'nde şampiyonluk bu yıl da Avrupa Konutları'nın oldu.


2008 yılından bu yana ülkemizde düzenlenen ve en geniş katılımlı sportif etkinlik olan Dragon Boat Festivali, bu yıl da 26 – 27 Mayıs tarihlerinde İstanbulluları Haliç'te buluşturdu.