27 / 04 / 2024

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.



Nef Arsa projelerinde yaz boyunca satış festivalleri yapılacak. İlki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Proje Alanı’nda gerçekleşen Nef Arsa Yaz festivallerinin yenisi, 22-23 Temmuz tarihlerinde Ankara'da Nef Arsa Beynam Proje Alanı’nda organize edildi.

Arsa piyasasına ‘paylaşım modeli’ ile yeni bir bakış açısı getiren Nef Arsa’nın satış festivalleri devam ediyor. Şirket, yen, uygulaması ile Çanakkale’den arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyü içinde bulunan Ankara, Sakarya ya da İzmir’deki arsaları da kullandırarak yatırımcısına, ‘Kışın birini, yazın diğerini’ kullanma imkanı veriyor. Nef’in patentli tasarımı Fold Village üniteleriyle hem şehir hayatının avantajları hem de doğal hayatın ayrıcalıklarına kolayca ulaşmak mümkün oluyor.

Nef Arsa, modüler ev sistemlerinin avantajları ile müstakil bir evde doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam sunuyor.

ORGANİK TARIM ALANLARI DA VAR

Nef Arsa, doğal ve taze gıdalarla dolu bir yaşam tarzına destek verirken, organik tarım alanları ve yerel üreticilerle işbirliği yaparak müşterilerinin aldıkları arsa ile birlikte doğal ve sağlıklı besinlere kolaylıkla ulaşılmasını da sağlıyor.

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

 Nef Arsa projelerinden alım yapan aileler doğanın keyfini çıkarırken; şehrin karmaşasından uzak ama doğaya yakın alanlarda yaşamanın da keyfini tadacak. Nef Arsa sahibi olanlar, misafir evleri ekim alanları, açık hava kütüphanesi, barbekü alanları, ateş çukuru dinlenme alanları gibi çeşitli aktivitelerden faydalanabiliyor.

 


Geri Dön