10 / 05 / 2024

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer bu sefer dolar değil altın ve bitcoin yatırımcıları için açıklamalarda bulundu. 



Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer, elindeki birikmiş parasıyla altın ve bitcine yatırım yapanları altını çizerek uyardı. Son günlerde altın fiyatları düştü. Bitcoin de dalgalı işlem görüyor. Geçer, bu tablo karşısında yatırımcıları uyardı.

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT

Selçuk Geçer, altın yatırımı ile ilgili  kısa vadede 1900 dolar seviyelerine geri çekilme beklentisi olduğunu, fakat orta ve uzun vadede fiyatların yükselişe geçeceğini açıkladı. 

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

TEMKİNLİ OLUN

Geöer, şu anki 2 bin 155 dolar seviyesinden, 2 bin 100 doların üzerinde kısa vadeli düşüşler olabileceğini, bu yüzden yatırımcıların temkinli olmaları gerektiğini vurguladı.

BİTCOİNDE DÜŞÜŞ DEVAM EDECEİLİR!

Kripto para piyasaları ile ilgili olarak da; Bitcoin’in 73 bin seviyelerine ulaştıktan sonra 63 bin seviyelerine düştüğünü ve bu düşüş trendinin devam edebileceğini belirtti. 

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Geçer, satışların devam etmesi halinde ilk etapta Bitcoin’in 51 bin -52 bin  seviyelerine kadar düşebileceğini, bu durumun piyasada panik yaratabileceğini ve 50.000 seviyesinin altına inebileceğini söyledi. Ancak, bu düşüşten sonra piyasanın tekrar yükselişe geçebileceğini belirtti.

Ayrıca, 51 bin seviyesinin altına düşülmesi halinde, Amerika’daki faiz beklentilerinin olumsuzlaşması gibi faktörlerle satış baskısının artabileceğini ve Bitcoin’in 40.000 seviyesinin altına inmesi durumunda 25.000 seviyelerine kadar düşebileceğini öne sürdü. Yatırımcıları bu potansiyel risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları


 


Geri Dön