17 / 06 / 2024

Selçuk Geçer 'Dolar bozduralım mı?' sorusunu yanıtladı! Rakam verdi!

Selçuk Geçer 'Dolar bozduralım mı?' sorusunu yanıtladı! Rakam verdi!

Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini belirten Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere de "Dikkatli olun" uyarısında bulundu. 



İsabetli dolar tahminleri ile meşhur ekonomist Selçuk Geçer, YouTube hesabında yayınladığı son videosunda dolar/TL kurunun ulaşabileceği seviyeyle ilgili yeni ön görülerde bulundu.

Türkiye'nin oldukça kötü bir süreçten geçtiğini belirten Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere de "Dikkatli olun" ikazında bulundu. 

"Dolarda 19 liraya hazır olun" diyen Selçuk Geçer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Selçuk Geçer Dolar bozduralım mı? sorusunu yanıtladı! Rakam verdi!

"Dolardaki ilk durak 17,80 sonrasına 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki süreçte gelirsek sakın şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya çekildi. Ancak bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20-30 milyar dolarlık bir satış yapmıştıı. Bu maceranın toplam süreci hepi topu 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 17 liraya yükseldi. 18'i saymıyorum hadi o 1-2 saatlik bir olay. Bu filmi bize güzel oynadılar. Doları 13 ila 14 sevitelerinde tutamıyorlar. Borçları çıkardığımızda rezervlerimiz eksilerde. Peki neden?"

"Dolar bozduralım mı?" sorusuna ise Selçuk Geçer, "Dikkatli olun" cevabını verdi. Geçer, "Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla attılar. Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi." ifadelerini kullandı.

REMZİ ÖZDEMİR 'YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK' DEDİ


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön