27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini! 25 TL olacak dedi tarih verdi! Hemen bakıp buna göre hareket edin!

Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini! 25 TL olacak dedi tarih verdi! Hemen bakıp buna göre hareket edin!

Nokta atışı yapan Selçuk Geçer inanılmaz tahminlerde bulundu! Tarih vererek dolar 25 TL olacak dedi! Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor kırdı. Yeni rekor yolda mı? İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...



SELÇUK GEÇER DOLAR İÇİN TARİH VERDİ!

Yükselen dolar kuruna göre yeni yorumunu yapan ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül'de 20 TL, Kasım'da ise 25 TL olacağını YouTube kanalı üzerinden açıkladı.

Dolarda nokta atış yapan analistlerden herkesi ürküten tahmini: Hızlıca bakın YIL SONU TAHMİNİNİN ALTINI ÇİZDİ!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun yılı 30 TL'nin altında bitirmesinin imkansız olduğuna dikkat çekerek ve yıl sonu tahminini 30-35 TL arasında olduğunu bildirdi.

KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ

Ekonomist Geçer, yeni videosunda enflasyona değinerek, enflasyonun 8,5 olmasını beklediğini ancak 9'u geçme ihtimalinden de endişe ettiğini söyledi

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Doları tir tir titreten gelişme! Perşembe günü kıyamet kopacak! Doları olanlar hemen gardınızı alın

Dolar 21 lira! Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer rakam verirken tarihini de açıkladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön