Kent Haberleri

Selçuk Geçer'den ters köşe dolar tahmini! Öyle bir açıklama geldi ki... Doları olanların nefesi kesildi! Acil bakın!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer her zaman doların yükseleceğini söylerken bu sefer ters köşe bir tahminde bulundu. Öyle bir açıklama yaptı ki, doları olanların nutku tutuldu. İşte o açıklama... Fakat bu sefer öyle bir açıklama geldi ki herkes ters köşe oldu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseleceğini her konuşmasında ifade ediyordu. Fakat bu sefer öyle bir açıklama geldi ki herkes ters köşe oldu. Doları olanların nutlu tutuldu. Son dakika dolar tahmini...
 

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ!

Selçuk Geçer, doların yönünü etkileyen ABD enflasyon rakamlarına değinerek şu ifadeleri kullandı: “ABD’de birden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama yüzde 8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz. Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek." dedi.
 

DOLARDA SON DURUM!

1 Aralık 2022 dolar endeksi 105,31 bandında hareket ediyor. Bugün yüzde 0,56 düşüş kaydetti. 

Dolarda son durumu merka eden yatırımcılar ise dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? Dolar bugün düştü mü, yükseldi mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar/TL kuru, alış fiyatı 18,68 lira, satış fiyatı ise 18,69 lira seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro kuru 19,53 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,044'ten işlem görüyor.

JEROME POWELL PİYASALARI SALLADI!

Fed Başkanı Jerome Powell Fed’in Aralık ayındaki  faiz artışında düşüş olavağınının sinyalini verdi. Powell'ın açıklamaları hemen piyasalara yansımaya başladı.

Fed Başkanı Jerome Powell, Fed’den aralık ayında faiz artış hızında yavaşlamaya gidileceğine yönelik bekşlentileri yükseltti. 

Dün akşma konuşma yapan Powell, enflasyon baskılarının yavaşlayacağına yönelik yimser bir tablo sergilerken “Faiz artış hızında ılımlılaşma zamanı en erken aralık ayında gelebilir” dedi.

Enflasyon üzerindeki belirsizliğin yüksek olduğunun altını çizen Powell “Faiz artış hızındaki ılımlılaşma, enflasyonu kontrol etmek için faizleri nereye kadar yükselteceğimiz ve o seviyelerde ne kadar tutmamız gerektiğinden daha az önem taşıyor” dedi. 
 

Doları olanlara resmen soğuk duş! O ekonomist peş peşe duyurdu! Dolar bu ay işte tam bu kadar olacak! Hemen bir bakın!

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

Dolar için şaşırtan tahmin! O tarihte zirve yapacak