18 / 05 / 2024

Selçuklu Belediyesi gayrimenkul kiralıyor!

Selçuklu Belediyesi gayrimenkul kiralıyor!

Mülkiyeti Selçuklu Belediyesine Kurban Satış yerinde bulunan 250 metrekarelik Mezbaha Selçuklu Belediyesi Başkanlığı tarafından 11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 16:10'da ihale ediliyor.



Mülkiyeti Selçuklu Belediyesine Kurban Satış yerinde bulunan 250 metrekarelik  Mezbaha Selçuklu Belediyesi Başkanlığı tarafından 11 Eylül 2014 günü saat 16:10'da  satılıyor. Ekim ayın 04- 05-06  Gününde Kurban kesimi için Kullanılmak üzere kiraya verilmesine karar verilmiştir. 


Satışa konu olan taşınmazın ihale 11.09.2014 Perşembe günü saat 16.10 da Belediye Encümeni tarafından Selçuklu Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


GAYMENKUL KİRALAMA SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI 


SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Mülkiyeti belediyemize ait Sille Parsana Mah. Kerem Sk. Üzerinde Selçuklu Belediyesine ait Kurban Satış yerinde bulunan 250 m2 lik Mezbaha yeri açık Teklif usulü ile ve ekli şartname dahilinde KDV hariç 2.500,00-TL Kira muhammen bedel, 75,00-TL geçici teminat ve 10.000,00 TL iştirak teminatı üzerinden 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre 2014 Yılı Ekim ayın 04- 05-06. Gününde Kurban kesimi için Kullanılmak üzere kiraya verilmesine karar verilmiştir. İhale 11.09.2014 Perşembe günü saat 16.10 da Belediye Encümeni tarafından Selçuklu Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.



 İhaleye girecekler ihale günü en geç saat 12.00 ye kadar;


A-Gerçek kişi olması halinde:


a- 1 Adet dilekçe, Kanuni ikamet belgesi (2014 yılı) ,Nüfus Cüzdanı fotokopisi


b- Türkiye de tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası


c- Noterden olaylı imza beyannamesi


d- Vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi


e- Selçuklu Belediyesine her hangi bir borcu bulunmadığına dair belge,


B-Tüzel kişi olması halinde:


a- 1 Adet dilekçe,


b- Türkiye de tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası


c- Noterden olaylı imza sirküsü


d- Vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü


e- Selçuklu Belediyesine her hangi bir borcu bulunmadığına dair belge,


C-İsteklilerin Ortak Girişim Olması Halinde:


Ortak girişim olması halinde tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi ve A ve B bendinde belirtilen belgelerin ayrı, ayrı verilmesi zorunludur. A,B,C bentlerinde istenilen belgeler asılları veya noter tasdikli suretleri olması zorunludur.


Geçici Teminat ve İhale İştirak teminatını Belediyemiz veznesine yatırılıp aldıkları makbuzu veya 2886 sayılı D.İ.Kanunun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgeyi, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisine teslim etmeleri şarttır. Şartname Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisinde ücretsiz olarak görülebileceği ilan olunur.




Geri Dön